Business

Wat Attached Global voor uw bedrijf kan betekenen

Als u een bedrijf heeft dat afzetgebieden in verschillende landen heeft bent u ongetwijfeld bekend met de cultuurkloof en de taalbarrièreEen vertaalbureau inschakelen is dan altijd ‘the way to go’. Attached Global is zo’n vertaalbureau. Ze zijn gestationeerd in Den Haag en bieden naast exellent vertaalwerk nog diverse andere diensten. In deze blog leest u wat Attached Global naast vertaalwerk kan betekenen voor uw bedrijf.  

Het creëren van content 

Attached Global schrijft content waarmee u de klanten goed kan bereikenAttached Global stemt de content uiteraard altijd af af op uw bedrijf. Denk hierbij aan de boodschap die het merk wil uitstralen en de beloftes rondom het product. Dit doet Attached Global in elke taal. Of er stukken content voor de website geschreven moeten wordenof er een blog of nieuwsbericht gepubliceerd moet worden, Attached Global helpt uw bedrijf om de doelgroep te bereiken met een inspirerende boodschap die volledig aansluit bij uw merkwaarden.  

Lokale communicatie  

Kennis van een bepaalde cultuur is onmisbaar is om effectief te kunnen communiceren. Of het nu om websites, marktonderzoeken, mobiele apps of software gaat. Het is altijd goed om de communicatie af te stemmen op doelgroepen en lokale markten. Zelfs al is uw content bestemd voor wereldwijde doelgroepen, dan nog is het belangrijk om het te vertalen in de moedertaal van iedere doelgroep. Laat dus geen kansen liggen door één boodschap in één taal de wereld over te sturen, maar laat Attached Global u helpen om tot het volle potentieel te komen in ieder land, op iedere markt en binnen iedere doelgroep. 

Optimalisatie van workflow 

Het updaten en constant weer op elkaar afstemmen van content in verschillende talen is een hele uitdagende en tijdrovende bezigheid. De meeste marketeers en communicatiemanagers van bedrijven zijn daarom constant op zoek naar manieren om de workflow te optimaliseren zodat er effectief gewerkt kan worden.  Dit doet Attached Global door bijvoorbeeld een Attached Portal in te zetten waardoor alle administratieve werkzaamheden en projectmanagementtaken volledig geautomatiseerd zijn. Uw bedrijf heeft dus meer tijd over en Attached Global kan ook alle tijd besteden aan hetgeen waar zij goed in zijn.  

Similar Posts