Ondernemen

Groen en duurzaam ondernemen: Coconut bowls

In de afgelopen jaren is er een enorme toename geweest in het nadenken over je levensstijl en hoe onderneming het milieu beïnvloedt. Geleidelijk aan proberen mensen milieuvriendelijker en bewuster te worden. Bij groen leven houd je rekening met de aarde. Dit betekent niet dat je een saaie grijze muis moet worden die alleen chiazaadjes eet tijdens de lunch. Nee, een duurzame levensstijl is niet meer zo saai. Het is tegenwoordig super trendy. Dit zien veel organisaties en onderneming. Bijvoorbeeld het verkopen van super trendy en duurzame coconut bowls.

Verspilling van de kokosnoot schalen

Je ziet ze waarschijnlijk vaak op sociale media, coconut bowls. Ze worden vaak gebruikt voor een smoothie of açai. De geschiedenis en het proces van de productie van coconut bowls maken ze nog specialer. Jaarlijks worden miljarden kokosnoten geoogst. Deze kokosnoten worden voornamelijk gebruikt voor pulp en water. De kokosnoot zelf verliest waarde en wordt verband. De milieu-impact van het verbranden van miljarden kokosnoten is moeilijk voor te stellen.

Unieke coconut bowls

Vele organisaties zagen dit gebeuren en besloten er iets mee te doen. De kokosnoot wordt geschild, geschuurd, gepolijst met kokosolie en verkocht. Veganly is een webshop met 100% vegan, zero waste, Cruelty-Free & Palmolievrije producten. Het verkopen van coconut bowls past helemaal bij deze visie. Het leuke aan coconut bowls is dat geen twee hetzelfde zijn. Elke schaal heeft een iets andere kleur of vorm, wat de coconut bowls erg uniek maakt.

Duurzamer ondernemen

Maar als we steeds milieuvriendelijker gaan leven en om ons milieu geven, is het een goed idee om dit ook op andere aspecten toe te passen. Het is erg interessant om te zien hoe organisaties en ondernemingen met duurzaamheid om gaan. Het is namelijk op enorm veel aspecten in het zakelijk leven toe te passen. Start binnen jouw onderneming met een groenere en duurzame levensstijl. Laat in je inspireren door andere ondernemingen en draag je steentje bij.

 

 

Similar Posts