Business Financieel Trends Weetjes

Waar zou je voor kiezen: sparen of beleggen?

Veel mensen vragen zich af of ze moeten starten met beleggen of gewoon moeten blijven sparen. Voor iedereen is dit hun eigen keuze. Als je risico’s durft te nemen, kun je gaan starten met beleggen. Het is dan wel van belang dat je er wat vanaf weet. Laat je adviseren door een adviseur. Verdiep je in het project waar je in gaat investeren. Als je toch liever geen risico’s neemt en blijft sparen, dan blijft je geld veilig op je bank staan zonder dat het in waarde stijgt of daalt. Je hebt alleen te maken met inflatie, wat steeds hoger wordt. Ook kun je op weinig tot geen rente rekenen. Het is dus voor jezelf handig om alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten van sparen en beleggen.

 

Beheerd beleggen door Yieldt

Als je gaat starten met beleggen maar er zelf zo min mogelijk tijd in wilt steken, kun je ook je geld beheerd beleggen door Yieldt. Zij nemen alles op zich en zorgen ervoor dat jouw geld op de juiste manier wordt belegd. Jij kunt genieten van een passief inkomen, terwijl het team van Yieldt het werk voor jou doet. Laat je vermogen voor jou werken. Je hoeft je er zelf helemaal niet mee bezig te houden, maar kunt wel genieten van de voordelen dat beleggen met zich meebrengt. Dit wil toch iedereen?

 

Beleggen in crypto

Crypto is een van de meest besproken dingen tegenwoordig. Iedereen heeft het erover en je kunt er niet meer omheen. Er wordt zelfs gezegd dat crypto de toekomst is. Steeds meer grote bedrijven investeren ook in crypto of gebruiken blockchaintechnologie. De verwachtingen voor de toekomst van crypto zijn erg hoog. Als je dus wilt gaan beleggen, is het een goed idee om te gaan beleggen in crypto. Ook dit kun je beheerd laten beleggen door Yieldt, als je er zelf geen tijd en energie in wilt steken.

 

Zelf beleggen in crypto

Toch wel zelf beleggen in crypto? Zorg dan dat je je inleest over de cryptoprojecten die er op dit moment zijn. Investeer niet blindelings in een project als je hier niks vanaf weet. Zorg dat je op de hoogte bent waarom de cryptomunt op de markt is gekomen, wat voor team er achter de munt zit en of er nog belangrijke updates plaats gaan vinden in de komende tijd. Hierdoor kun je ook een beetje peilen of de munt een goede investering is voor de lange termijn. Natuurlijk kun je dit nooit 100% zeker weten, want de cryptowereld is zeer volatiel. Je moet dan ook alleen beleggen in crypto als je risico’s durft te nemen. Je weet namelijk nooit wat er met je geld gaat gebeuren. In sommige periodes kan een cryptomunt heel erg in waarde dalen en op het andere manier juist weer heel erg stijgen. Investeer alleen in crypto met geld dat je kunt missen.

 

Similar Posts