Weetjes

Toffe nieuwe spellen om in 2022 te spelen

Ben jij helemaal fan van leuke games? Dan wil je vast weten welke toffe nieuwe games van 2022 je nu kunt spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Assassin’s Creed Valhalla of Riders Republic? Allebei super spannende spellen die je het liefst de hele dag wilt spelen. Games zijn soms ook gewoon zo leuk, dat ze verslavend zijn. Maar welke soorten games zijn er nou allemaal?

 

Soorten strategy games

Er bestaan allerlei verschillende soorten games. Zo zijn er bijvoorbeeld strategy games, die je ook weer kunt verdelen in verschillende soorten strategy games. Denk bijvoorbeeld aan strategy games die zich alleen richten op het genre shooters. Een game dat hierbij hoort is bijvoorbeeld Rainbow Six Siege. Deze game kun je spelen op de PC, de Xbox en een Playstation. Daarnaast zijn er real time strategy games. Je bent tijdens deze games bezig met het uitvoeren van de beste strategie. Deze game kun je alleen spelen op de PC. Maar wat zijn nou de beste strategy games?

 

Beste strategy games

Er zijn veel dus verschillende strategy games, maar dit zijn op dit moment wel echt de beste strategy games:

 

  • Anno en Anno 1800. Dit zijn beide real time strategy games waarin je een rijk op kunt bouwen dat afspeelt in een ander tijdperk.
  • The Settlers reeks. Ook dit zijn real time strategy games waarin je een rijk opzet. Dit doe je met de hulp van bepaalde grondstoffen en je moet ervoor zorgen dat het volk tevreden blijft.
  • Might & Magic Heroes 7. Deze game speelt zich af in de successieoorlog en het is de bedoeling dat je hier een strategie toepast.
  • Dit spel ken je vast wel en is dan ook heel leuk. De nieuwe Uno biedt een hoop nieuwe functies en nieuwe thema’s.

 

Beste racing games

Naast de beste strategy games, zijn er ook heel veel goede en spannende racing games. Deze games zorgen voor de nodige actie en het is natuurlijk hartstikke leuk als je van iemand anders kan winnen door als eerste de finish te halen. Elke seconde telt en je moet goed opletten. Kies het mooiste voertuig uit waar je in kunt racen en versla je tegenstanders tijdens de race. Hieronder volgen de beste racing games van nu:

 

  • The Crew 2. In deze game race je door mooie landschappen en steden in de VS.
  • Riders Republic. Je kunt racen met een fiets, een snowboard, ski’s of een wingsuit. Genoeg keuze dus!
  • Race in de bergen met je snowboard of je ski’s en doe de meest gave tricks. Zorg dat je niet valt voor je bij de finish bent.
  • Scheur in een raceauto over meerdere banen naar de finish.
  • Trials Rising. Zorg ervoor dat je tijdens het racen je balans houdt, anders haal je de finish niet.

 

Op dit moment zijn dit de beste racing games en deze zorgen voor veel adrenaline. Speel mee met een van de beste racing games als je wel zin hebt in wat actie!

 

 

Similar Posts