Weetjes

Een mooie aankleding voor op kantoor: kunstplanten

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om je kantoor leuk aan te kleden? Dan zijn planten misschien niet het eerste waar je aan denkt. Dit komt voornamelijk doordat mensen bang zijn dat planten op kantoor te weinig licht krijgen, of dat ze ze simpelweg vergeten water te geven. Daar is echter een slimme oplossing voor te verzinnen, namelijk in de vorm van kunstplanten. Tegenwoordig zien deze er namelijk super realistisch uit, en moet je wel héél goed opletten om in de gaten te hebben dat ze niet echt zijn. Op de website van Easyplants Kunstplanten kun je een grote collectie bekijken, en direct bestellen als je de juiste hebt gevonden.

 

De vele voordelen van kunstplanten op kantoor

Het eerste grote voordeel van kunstplanten is natuurlijk dat je ze nooit water hoeft te geven. Je kunt dus gerust wekenlang met vakantie en de deur van je kantoor op slot doen zonder dat ze doodgaan. Waar dat met echte planten een probleem is hoef je je daar bij de planten van Easyplants Kunstplanten geen zorgen over te maken. Daarnaast hebben kunstplanten natuurlijk ook geen licht nodig om mooi groei te blijven. Niet elk kantoor heeft evenveel ramen, en vaak wordt er gebruik gemaakt van kunstlicht. In dat geval zal vrijwel elke plant die je in deze ruimte plaatst vroeg of laat het loodje leggen. Enorm zonde natuurlijk, maar makkelijk te vermijden door kunstplanten aan te schaffen.

 

Welke kunstplanten zijn geschikt?

Heb jij een strak kantoor, maar mis je een beetje gezelligheid? Dan kies je het beste voor een relatief grote kunstplant, zoals een monstera of een bananenplant. Deze nemen flink wat ruimte in beslag en doen de hele ruimte direct opleven. Plaats de plant het beste in de hoek van een kamer of naast een groot meubel, zoals een boekenkast of wachtkamermeubel. Op deze manier komen planten (echt of nep) over het algemeen het beste uit. Wil je liever meerdere planten aanschaffen voor dezelfde ruimte? Dan kies je het beste planten van verschillende hoogtes, en zet er drie in een hoekje bij elkaar. Als ze allemaal even groot zijn ziet dat er meestal wat saai uit.

 

Kleed de kantine en het dakterras aan

Beschikt jouw kantoor tevens over een buitenruimte zoals een patio en/of dakterras? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om daar enkele kunstplanten op te zetten. Deze geven de plek meteen een groen karakter, waarin het fijn vertoeven is. En wat dacht je van een lap kunstgras op de patio? Ideaal voor als je tijdens je pauze even de schoenen uit wilt gooien en het gras tussen je voeten wilt voelen. Of gewoon omdat het anders wel een hele kale bedoening is. Kunstgras hoeft nooit gemaaid te worden, heeft geen water nodig en blijft altijd groen, zelfs na jarenlang gebruik. En zeker als je het bestelt in de webshop van Easyplants Kunstplanten zul je zien dat het van super goede kwaliteit is, want daar verkopen ze enkel kunstplanten en de allerbeste merken en materialen.

 

Similar Posts