Trends Weetjes

De verschillende soorten automatten op een rij

Als je de auto instapt, neem je zonder dat je hier iets aan kunt doen viezigheid aan je schoenen mee. Het is belangrijk om het interieur van je auto te beschermen met behulp van automatten. Het is namelijk een stuk makkelijker om automatten schoon te krijgen of te vervangen dan om dit met je bekleding te doen. Automatten beschermen de bodem van je auto ook nog eens tegen roesten. Zijn jouw automatten versleten of krijg je ze simpelweg niet meer schoon? Laat dan automatten op maat maken.

Soorten automatten

Er zijn sowieso twee soorten automatten: rubberen matten en automatten van stof. Beide opties hebben aantrekkelijke voordelen:

Rubberen automatten

  • Raken niet snel versleten;
  • Worden makkelijk met een doekje schoongemaakt;
  • Laten je voeten niet wegslippen;
  • Nemen vieze geurtjes niet op.

Stoffen automatten

  • Worden niet glad van water of modder;
  • Zien er niet zo snel vies uit;
  • Geven je auto een warme uitstraling;
  • Zijn gemaakt van polyamide (een vuilafstotende stof).

Stoffen automatten kun je onderverdelen in velours automatten en naaldvilt automatten. Door velours automatten krijgt je auto een luxere uitstraling. Daarbij zijn ze makkelijker schoon te maken dan automatten van naaldvilt. Naaldvilt automatten zijn overigens de matten die meestal al in je auto zitten als je deze aangeleverd krijgt. Ze blijven er langer schoon uit zien dan velours matten en zijn daarom aantrekkelijk als je veelvuldig met de auto op weg bent.

Automatten met de juiste pasvorm

Het kan lastig zijn om automatten te vinden die de juiste pasvorm hebben. Automatten hebben per model namelijk maar enkele formaten. Toch doe je jaren met je automatten, dus moet je keuze van mat eentje zijn waar je volledig achter staat. Laat daarom automatten op maat maken bij een zaak die zich daarin specialiseert, zoals Mijnautomatten.nl. Koop voor vrijwel elk soort auto eenvoudig automatten online. Combineer het shopgemak vanuit huis met perfecte pasvorm automatten

Similar Posts