Business Ondernemen Trends Weetjes

Een gebruiksvriendelijke 360 video marketingervaring voor klanten

Een goed gemaakte 360°-video kan de kijker naar een locatie brengen die hij anders niet zou bezoeken. Kijkers van 360 video kunnen dit nieuwe gebied op hun eigen voorwaarden verkennen door hun smartphone te kantelen of hun muis te bewegen. Dat wil niet zeggen dat een 360 video altijd de beste optie is. Een foto is soms het beste middel om een ​​boeiend verhaal te vertellen. Soms is alles wat nodig is goed geschreven inhoud. Standaardvideo blijft een van de grootste en meest boeiende soorten media voor marketeers. Je moet weten wanneer en hoe je 360 ​​video laten maken voor je bedrijf.

 

Laat zien wat je in je 360-video hebt

Bedrijven met fysieke locaties zoals restaurants en winkels kunnen 360-video’s gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken. Een 360°-camera in het centrum van je bedrijf kan de sfeer vastleggen, evenals de vele soorten en configuraties van items die je hebt. Met behulp van een 360 video bedrijf kunnen potentiële klanten de sfeer en esthetiek van je restaurant ervaren, waardoor ze worden aangetrokken door de beelden en geluiden van een levendig happy hour of een ontspannen diner met het hele gezin. De natuurlijke schoonheid van een locatie is het onderwerp geweest van enkele van de eerste en meest succesvolle 360 ​​marketingprojecten. Dit is weer een voorbeeld van 360-gradenvideo’s die worden gebruikt om kijkers naar plaatsen te brengen waar ze niet zijn geweest of nog een keer willen bezoeken. Dit soort materiaal is begrijpelijkerwijs populair bij vakantieoorden. Het gebruik van een 360°-camera om video van hoge kwaliteit te maken, kan een zeer nuttig hulpmiddel zijn voor makelaars en anderen in het veld om te pronken met hun eigendommen of ze te verkopen.

 

Platforms gebruiken om je 360°-video uit te zenden

Platformen zoals Facebook hebben de stijgende populariteit van live-uitzendingen gekoppeld aan 360-video’s. Het doel is om iedereen met de wens en de geschikte apparatuur in staat te stellen live in 360 uit te zenden. Door de combinatie van de twee technologieën kun je profiteren van de hogere betrokkenheid die beide technologieën organisaties bieden. Experimenteer met live 360 ​​tijdens een zakelijk evenement om in real-time contact te maken met kijkers. Zo kunnen ze ook de omgeving verkennen.

Similar Posts