Ondernemen

Waarom een goede verpakkingsdoos belangrijk is

Verpakkingen worden vaak gezien als een bijkomstigheid bij het voeren van een webshop. Dit betekent dat het belang ervan vaak onderschat wordt. Naast dat het een onnodig grote kostenpost kan zijn, kan je dozen ook nog eens gebruiken om je customer journey te verbeteren. In deze blog lees je meer over de redenen waarom je eerst goed moet oriƫnteren voordat je besluit welke dozen de juiste zijn voor jouw webshop.

Een doos op maat

Een kartonnendoos is het meest gangbare verpakkingsmateriaal voor veel bedrijven. Er zijn dan ook veel verschillende dozen te onderscheiden. Denk aan verschillen in formaat en kwaliteit. Met dit enorme aanbod is het logisch dat de keuze niet eenvoudig is. In dit artikel worden zoomen we in waarop u moet letten voor u een doos op maat besteld.

Je huis opruimen is vaak een project waarbij je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Maak daarom een prioriteitenlijstje. Hierdoor is het makkelijker om te beginnen en des te eerder is je huis opgeruimd. Schrijf bovenaan de ruimtes die de meeste prioriteit hebben om opgeruimd te worden. Bedenk ook welke projecten je eigenlijk al maanden wil doen maar nooit tijd voor hebt gemaakt. Als je het lijstje hebt afgerond ga je met een heerlijk opgeruimd huis het voorjaar in. Wil je graag bedrukte dozen laten maken? Dat is ook geen probleem.

Het klinkt misschien heel logisch, maar mensen leggen dingen vaak gewoon op een willekeurige plek in de kast. Door dingen een vaste plek te geven, en je hier ook echt aan te houden, is je huis een stuk georganiseerder. Bij dingen als kleding of keukenaccessoires is het natuurlijk vrij makkelijk om deze op de juiste plek op te bergen. Maar ook minder logische dingen zoals pennen, kabeltjes of tijdschriften hebben een vaste plek nodig om rommel te voorkomen. Spullen waarvoor je geen vaste plek kunt vinden, doe je in een mandje in de kast. Zo hebben ze alsnog een vaste plek.

Similar Posts