Ondernemen

Verschillende soorten stellingen

Er zijn allerlei verschillende soorten stellingen verkrijgbaar. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te bepalen wat jouw wensen en behoeften zijn, voordat je op zoek gaat naar een stelling. Wil je weten welke soorten stellingen er zijn, zodat je een weloverwogen keuze kan maken? Lees dan verder! 

Stellingen met legborden

Bij kleine magazijnen is het belangrijk dat er zo veel mogelijk in opgeslagen kan worden. In deze situatie is een legbordstelling een goede optie. Deze stelling is geschikt voor de opslag van kleine lichte producten. Het voordeel aan deze stelling, is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Hierbij kun je zelf bepalen welke afmetingen je nodig hebt voor de opslag van verschillende producten. 

Stellingen voor pallets

Heb je een bedrijf waarbij je grote producten verkoopt? Dan kun je het beste kiezen voor een palletstelling. Dit zijn stellingen waar je gemakkelijk pallets in kwijt kunt. Deze stelling bestaat uit staanders en liggers. Met deze stellingen kun je erg veel kanten op, omdat er verschillende draagvermogens, afmetingen, materialen en beschikbaar zijn. Ook deze stellingen kunnen op maat worden gemaakt. 

Draagarmstellingen 

Met een draagarmstelling is van alles mogelijk. er zijn drie soorten stellingen, namelijk licht, medium en zwaar. De stelling bestaat uit staanders, waar de draagarmen aan zijn gemonteerd. De verschillende varianten verschillen in draagkracht en hoogte. Hierbij is het handig om eerst te bedenken wat de behoeftes zijn. 

Laat je adviseren!

Voordat je een keuze gaat maken tussen de stellingen, is het verstandig om eerst te bedenken hoeveel draagkracht en welke afmetingen je nodig hebt. Wil je meer weten over stellingen? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt.nl. Zij hebben een enorm assortiment aan nieuwe, maar ook Stellingstunt gebruikte magazijnstellingen. Heb je een vraag over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren!

Similar Posts