Ondernemen Trends Weetjes

Met een abonnement op koffie zit je nooit meer zonder

Het is je vast een keer overkomen: dat je naar de keuken loopt voor een kopje koffie, maar er daar pas achter komt dat je koffiecups op zijn. Dan zit je opeens zonder. Gelukkig is er tegenwoordig een makkelijke manier om dat te voorkomen: een abonnement op koffiecups van bijvoorbeeld De Koffiejongens. Dan wordt je koffie op kantoor gewoon door de brievenbus bezorgd, zodat je er niet de deur voor uit hoeft of thuis voor hoeft te blijven. Je kunt je eigen abonnement volledig op maat samenstellen en zit dus nooit meer zonder koffie. Dat is natuurlijk wel zo prettig!

 

Stel je eigen abonnement samen

Je kunt de hoeveelheid en soort koffiecups in je abonnement zelf kiezen. Ga je voor lekkere espresso cups, of kies je juist voor de intense lungo extra forte? Of je nu maar één kopje koffie per dag drinkt of juist een grootverbruiker bent, er is altijd een abonnement dat bij je past. Op die manier kun je ook verschillende smaken koffie uitproberen. Ga een keertje voor een ristretto of vul je abonnement aan met decaf koffie. Verandert je smaak, dan kun je de samenstelling van je abonnement in een handomdraai veranderen.

 

Kies jouw favoriete koffie

Bij De Koffiejongens kun je kiezen tussen een lekkere ristretto, een klassieke espresso en de smaakvolle lungo. Ook voor decaf ben je er aan het juiste adres. Zo proef je de lekkerste koffiesmaken gemakkelijk vanuit huis. Ben je een tijdje van huis, dan kun je je abonnement wanneer je maar wilt pauzeren of stopzetten. Je zit dus nergens aan vast. Je bestelling wordt ook nog eens gratis verzonden en op een duurzame manier verpakt in verantwoord karton. En dat is nog niet alles: wist je dat de koffiecups van De Koffiejongens worden gemaakt van biologisch afbreekbare materialen?

 

Biologisch afbreekbare koffiecups

Ze worden namelijk gemaakt van grondstoffen zoals suikerriet en mais, waardoor ze 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dat zorgt ervoor dat je ze niet bij het restafval hoeft weg te doen nadat je ze hebt gebruikt, maar ze gewoon in de groene bak kunt gooien. In een composteringsinstallatie vergaan de koffiecups sneller dan een bananenschil. Ook de koffieprut komt op die manier op de composthoop terecht en gaat niet verloren bij het restafval. Een abonnement op koffie is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor de wereld. 

Similar Posts