Ondernemen Trends Weetjes

Ondernemers opgelet: dit zijn de voordelen van Windows 11 bestellen

Lees in dit artikel de belangrijkste voordelen waardoor Windows 11 bestellen voor ondernemers een must is.

Ben jij ondernemer? Of je nu als zzp’er werkzaam bent, een start-up met vrienden hebt, of al een doorgewinterd mkb-bedrijf runt, het werken kan altijd beter en efficiënter. De grootste uitdaging voor ondernemers met personeel in deze tijd, is om iedereen op dezelfde pagina te houden. Videobellen en vergaderen vormt een belangrijk onderdeel hiervoor. Maar mensen zijn het videovergaderen zat aan het worden. Ook voor beginnende ondernemers zonder personeel is het zinvol dit artikel te lezen, want je leest meer over de Windows 11 functies voor zakelijke gebruikers. Deze maken je leven meer ontspannen en je werk efficiënter.

Videovergaderen met Windows 11

Windows 11 bestellen voor videovergaderen? Alleen dit zou al een reden zijn om over te stappen op Windows 11. Microsoft Teams en Windows 11 bieden een veel betere integratie waardoor het wisselen tussen vensters of tabbladen verleden tijd is. Gewoon vanuit de taakbalk de belangrijkste functies bedienen. Komt er iemand binnenlopen met informatie die niet voor de andere mensen op de lijn bestemd is? Even op mute drukken is zo geregeld. Deel je je scherm en wil je daarmee stoppen? Maak presentaties professioneler door je scherm delen gewoon te stoppen in plaats van ‘oeps, ik kan Teams even niet meer vinden’. Herkenbaar? Bij de meeste ondernemers wel.

Connectie met Google Play Store

Android apps op je Windows computer? Er komt een nieuwe Microsoft Store met een koppeling met de Android store om apps te downloaden. Voor ondernemers die favoriete apps hebben voor Android devices zal dit echt een verbetering zijn. Kijk ook als ondernemer eens tussen Android apps voor productiviteit of planning, grote kans dat er apps bij zitten die jouw werk leuker, beter of efficiënter maken. Wanneer je bovendien fan bent van productiviteitstools, dan is Office 2021 kopen zeker een must. Snel en eenmalig Office kopen, zonder abonnement. Ideaal voor start-ups en zzp’ers die niet aan vaste maandelijkse kosten willen zitten.

Windows 11 Snap vensters

Met Windows 11 Snap vensters en Snap groepen, kunnen vensters (van meerdere programma’s) vastgezet worden en als groep geopend of geminimaliseerd. Hierdoor is multitasken prettiger geworden. Bovendien zijn de vensters, en de gehele interface overigens, weer een stuk prettiger vormgegeven. Sommige gebruikers herkennen er zelfs een Mac beleving in. Ook als Mac gebruiker kan het slim zijn te kijken naar Windows 11 als je ook een Windows computer gebruikt.

Similar Posts