Ondernemen

4 ideeën voor het geven van originele zakelijke geschenken

Originele zakelijke geschenken zijn een geweldige manier om je waardering te tonen aan klanten, partners en medewerkers. Een goed gekozen geschenk kan je bedrijf onderscheiden van de rest en zorgt ervoor dat je in de herinnering blijft van de ontvanger. Hieronder hebben we vier ideeën voor originele zakelijke geschenken voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

#1 Chocolade

Chocolade is een klassiek cadeau dat altijd gewaardeerd wordt. Maar waarom zou je niet iets meer creatiefs doen dan een standaard doosje bonbons? Kies bijvoorbeeld voor chocolade met een twist, zoals chocolade met zeezout, chocolade met chili of chocolade met karamel en zeezout. Of kies voor pure chocolade in een bijzondere vorm, zoals chocolade in de vorm van een cactus of een auto. Je kunt zelfs chocolade met het logo van je bedrijf erop laten maken. Win-win! 

#2 Brievenbusdoosje

Een brievenbusdoosje is een slimme manier om je cadeau te versturen. Het doosje past namelijk gewoon door de brievenbus, waardoor je geen gedoe hebt met afleverpogingen en ontvangers die niet thuis zijn. Een brievenbusdoosje kun je vullen met allerlei leuke en nuttige items, zoals een notitieboekje, een pen, een USB-stick en een zakje thee. Personaliseer het doosje met je bedrijfsnaam en logo voor een extra professionele uitstraling.

#3 Cakemix

Geef je klanten of medewerkers originele relatiegeschenken op maat door een cakemix cadeau te doen. Bakken is een populaire bezigheidstherapie en je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende smaken zoals carrot cake, chocoladecake en red velvet cake. Verpak de mix in een mooie pot en voeg een persoonlijke boodschap toe voor een extra persoonlijk tintje. Of, bestel online een kant-en-klaar pakket, net zo gemakkelijk!

#4 Wijnpakket

Een wijnpakket is altijd een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor een set met verschillende wijnen uit verschillende landen of regio’s. Voeg eventueel wat lekkere kaas en crackers toe voor een complete ervaring. Personaliseer het pakket door er een kaartje of briefje bij te voegen met een persoonlijke boodschap.

 

Er zijn talloze manieren om originele zakelijke geschenken te geven. Of je nu kiest voor chocolade, een brievenbusdoosje, cakemix of een wijnpakket, zorg dat het cadeau past bij de ontvanger en bij je bedrijf. Personaliseer het cadeau indien mogelijk met je bedrijfsnaam en logo voor een extra professionele uitstraling. Met een goed gekozen geschenk laat je zien dat je je klanten, partners en medewerkers waardeert en dat je oog hebt voor detail!

Similar Posts