Business Ondernemen Trends Weetjes

The Executive Business trip, onderweg in stijl vergaderen

Groepsvervoer is te vinden in verschillende soorten en maten. Voor ieder gezelschap, ieder budget en iedere gelegenheid is er wel een geschikte bus te vinden. Of je nu met je gezin, of misschien wel met je hele familie een weekendje weg gaat en hiervoor een busje of bus wilt huren. Of wanneer je vervoer zoekt voor een schoolreisje of misschien wel voor een vrijgezellenfeest. Er is altijd een bus te vinden die aan sluit op jouw wensen.

Ook op het gebied van zakelijk vervoer zijn er verschillende opties te vinden. Zo is Vipbus.nl bijvoorbeeld specialist op het gebied van zakelijk vervoer. Een aantal bussen van Vipbus.nl zijn volledig ontworpen voor zakelijk vervoer. In deze bussen kunnen de passagiers hun reistijd volledig naar wens invullen. Zo kan er onderweg bijvoorbeeld genoten worden van een lekker koud drankje of een heerlijke koffie, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presenteren in deze bussen. Op deze manier kunnen zakelijke reizigers hun reistijd zo optimaal mogelijk besteden en gaat er dus geen kostbare tijd verloren.

De nieuwst aanwinst van Vipbus.nl is The Executive Mobile Conference Room. Deze 16 persoons bus is voorzien van de allernieuwste snufjes. Zo kunnen de passagiers gebruiken van 5G WiFi en is het mogelijk om onderweg een conference call te organiseren. Wordt de bus gehuurd voor een presentatie onderweg? Dan kan er gebruikt gemaakt worden van de verschillende 4K beeldschermen waarop een presentatie getoond kan worden.

The Executive Mobile Conference Room is in het principe compleet ingericht als mobiel kantoor. De comfortabele lederen stoelen staan opgesteld in een totale rondzit waardoor het mogelijk is om te vergaderen in de bus. Wanneer de passagiers onderweg willen werken kunnen zij hun laptop op een tafeltje voor zich zetten en deze aansluiten op één van de stopcontacten. Ook is iedere stoel voorzien van USB aansluitingen waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om een mobiele telefoon op te laden.

Deze luxe bus is door de bovengenoemde eigenschappen dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, maar ook voor particuliere klanten is deze bus een uitkomst. Door de totale rondzit is een ritje in deze bus bijvoorbeeld een stuk gezelliger dan in een bus waarin alle stoelen achter elkaar staan. Daarbij is het in deze bus bijvoorbeeld ook mogelijk om onderweg te Netflixen. In deze bus zijn er altijd voldoende gekoelde drankjes aanwezig er kan gebruik gemaakt worden van de Premium Nespresso Koffiemachine. 

 

Kortom, door de unieke eigenschappen van deze luxe touringcar is er een heleboel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van The Executive Mobile Conference Room of een van de andere luxe bussen van Vipbus.nl? Neem dan een kijkje op vipbus.nl of vipbus-huren.be.

Similar Posts