Trends

Themafeest geven op werk? Deze gadgets maken het compleet!

Beeld je eens in: je bent uitgenodigd voor een werk feest op kantoor, verwacht een feestelijk kantoor te zien, maar er staat alleen een groepje mensen in een simpele outfit. Geen muziek, geen decoraties, helemaal niets. Klinkt als een tegenvaller, toch? Dat is natuurlijk niet hoe je wilt dat gasten je feest herinneren. Je wilt indruk maken en alle verwachtingen overtreffen. Gelukkig zijn er gadgets die je kunnen helpen om dat doel te bereiken. Bijvoorbeeld een muziekinstallatie, beamers en verkleedkleding. Want als je een feestje geeft, moet je het wel goed doen. Dus pak pen en papier en schrijf mee. Met deze drie tips maak jij van je volgende bedrijfsfeest een knalfeest.

Geef een thema muziek

Wanneer je een themafeest geeft is het logisch dat je muziek bij het thema moet passen. Dit kan je doen door liedjes die aansluiten bij het thema in een muzieklijst te verzamelen. Je kunt zelfs je gasten vragen om ook nummers aan de lijst toe te voegen. Hierna wordt het tijd om te bedenken hoe je de muziek gaat afspelen. Je wilt dat er een goede bas door de ruimte dreunt en dat de volumeknop volledig opengedraaid kan worden. 

 

Met al deze wensen kom je al snel uit bij een goede muziekinstallatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Sonos surround system. Hiermee horen je gasten in elke hoek van de kamer de mooiste klanken. Je kunt er ook voor kiezen om een karaoke set te huren voor wat extra meezingers.

Adembenemende beelden

Natuurlijk zijn decoraties zoals ballonnen en slingers onmisbaar. Een feest is immers niet compleet zonder versiering. Maar je kan er ook voor kiezen om een stapje verder te gaan met je decoratie. Beeld je nog eens in: het themafeest bij jou op kantoor. Als thema kies jij de 80’s. Je loopt de ruimte in en op de muren worden fragmenten afgespeeld van jaren tachtig films. Rechts zie je Tom Cruise in Top Gun terwijl links dé lift uit Dirty Dancing plaatsvindt. Dát is pas een themafeestje! Het leukste is dat het super simpel is om dit idee in praktijk te brengen. Alles wat je nodig hebt zijn een paar witte muren en beamer. Bijvoorbeeld een mini beamer die je gemakkelijk verplaatst of een short throw beamer die de rest van het jaar kan shinen in de woonkamer. Heb je geen kale witte muren, dan kan je ook greenscreens gebruiken voor het projecteren. 

 

Prijswinnende outfit

Het is tijd om de show te stelen! Wat voor themafeest je ook organiseert, er is meer dan genoeg verkleedkleding om uit te kiezen. Van een cowboy outfit tot een prinsessenjurk. Zorg ervoor dat je met je outfit in het middelpunt van de belangstelling staat. Jij bent immers de host van het feest! Vergeet niet dat een prijswinnende outfit meer nodig heeft dan setje kleding. Je kunt bijvoorbeeld een pruik opzetten, accessoires gebruiken en je gezicht schminken. Wil je er zeker van zijn dat je gasten ook moeite doen voor hun outfit? Organiseer dan een wedstrijd waarbij de best geklede gast kan winnen. Dat gaat zeker werken! 

 

Ik hoop dat deze gadgets en tips je gaan helpen met het organiseren van een memorabel feest. Heel veel succes en alvast veel plezier op je aankomende thema feestjes! 

 

Similar Posts