Trends

5 dingen om te overwegen bij het kiezen van de kleur van uw schaduwdoek op uw terras

Het installeren van schaduwdoeken is een geweldige manier om een ​​buitenruimte te verbeteren, vooral voor eetgelegenheden. Hiermee kunt u uw buitenruimte er aantrekkelijker uit laten zien en meer klanten tegelijk ontvangen. Niet alleen dit, buiten dineren is leuker voor klanten.

Er wordt veel nagedacht over het kiezen van een schaduwstructuur voor uw buitenruimte, te beginnen met de materiaalkeuze, de stijl en de kleur van het zeil. Als u eenmaal hebt besloten welke stijl en stof u wilt dat uw schaduwdoeken zijn, bepaalt u vervolgens de kleur van uw schaduwdoek. Het is de kleur van je schaduwdoeken die het meeste effect zal hebben. Het is wat de aandacht van mensen van ver zal trekken.

We hebben een aantal belangrijke factoren opgesomd waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de kleur van uw schaduwdoeken voor uw buitenruimte.

  1. Aantal kleuren

De eerste factor die u moet overwegen, is hoeveel kleuren u wilt dat uw schaduwdoek is. Een enkele kleur ziet er elegant uit, maar het combineren van twee of meer kleuren in een mix-en-match-mode zal diepte toevoegen aan uw schaduwdoeken voor buiten. Het gebruik van de kleuren van het logo van uw merk of restaurant ziet er ook geweldig uit. Onthoud altijd dat hoe aantrekkelijker uw kleurselectie is, hoe meer mensen deze zal aantrekken.

  1. Locatie

Schaduwdoeken kunnen op een aantal buitenplaatsen worden geïnstalleerd, zoals speeltuinen, restaurantterrassen, uw eigen tuin, parkeerplaats, enz. De kleur die u kiest, moet worden uitgelijnd en in lijn met de locaties. Als u bijvoorbeeld schaduwdoeken voor buiten in een speeltuin installeert, wilt u het misschien kleurrijk en funky houden, als het voor een buitenruimte in privé-eigendom is, moet het de algehele architect aanvullen, enzovoort, enzovoort .

  1. Niveau van UV-bescherming

De kleurkeuze heeft invloed op het niveau van UV-bescherming dat uw buitenzonwering biedt. Als u een schaduwdoek voor buiten op een terras van een restaurant laat installeren, kunt u overwegen om voor donkere kleuren te gaan, zodat de klanten eronder maximale UV-bescherming krijgen. Evenzo, als de schaduwstructuur bedoeld is voor uw tuin waar u van plan bent om ’s avonds met uw gezin te genieten, zou een lichtere kleur het goed doen!

  1. Mode

Misschien wilt u een trendy en aantrekkelijk schaduwdoek voor uw buitenruimte om in de mode te blijven en het gesprek van de dag te zijn. Voor dit doel moet u kiezen voor kleuren die niet vaak voorkomen, zodat ze met succes de aandacht trekken. Houd er echter rekening mee dat modieuze kleuren niet erg lang meegaan.

  1. Esthetiek

Installatie van schaduwstructuren voor buiten is een van de meest gebruikte projecten voor woningverbetering. Ze kunnen het esthetische spel naar een geheel nieuw niveau tillen. Zorg er daarom voor dat de kleur van uw buitenschaduwdoeken waarvoor u kiest, een aanvulling vormt op de algehele architect, stijl en thema van het omliggende pand.

 

Similar Posts