Weetjes

Personeelsfeest organiseren op kantoor? Dat doe je zo

Na maandenlang thuis te hebben gewerkt is het tijd een een welverdiend personeelsfeest. Zo’n feest is bedoeld als blijk van waardering voor je hele team. En dat kan menig werknemer wel gebruiken. Maar hoe organiseer je zo’n feest? Waar moet je rekening mee houden? En hoe uniek moet het zijn? Dat lees je allemaal in onze blog. 

 

Een personeelsfeest organiseren is niet zo 1.2.3. gedaan. Hier komen behoorlijk wat stappen aan te pas. Volg ons stappenplan en jouw personeelsfeest wordt een groot succes.

  1. Uitnodigingen

Heb jij een jong bedrijf met alleen maar parttimers die komen en gaan, dan is het niet perse wenselijk om ook partners uit te nodigen. Heb jij een bedrijf waar de bedrijfsvoering al lang uit dezelfde werknemers bestaat en zijn de partners net zo goed deel van het bedrijf als de werknemer zelf. Dan is dit zeker een leuk idee. Zorg er wel voor dat je dit ver van te voren aankaart, dan kunnen alle partners ook vrij zien te regelen.

  1. Uitbesteden? Of toch zelf?

Dit ligt natuurlijk aan de omvang van je bedrijf. En of je tijd over hebt om een daverend feest te organiseren, er gaat namelijk best wat tijd in zitten. Uitbesteden is makkelijk, maar daar moet je wel budget voor hebben. Heb je dat niet, dan moet je toch echt zelf aan de slag. 

 

  1. Een uniek personeelsfeest

We willen geen suf personeelsfeest organiseren. Gooi wat leven in de brouwerij door het kantoor onherkenbaar te maken met een thema. Regel versiering en decor om dit te verwezenlijken. En wanneer jij ontzettend veel spullen hebt geregeld, moet je ook zorgen dat het heelhuids op kantoor komt. Als het niet allemaal in de reguliere lift past en je wilt de overige verdiepingen niet ophouden met jouw organisatie. Dan kan je altijd een goederenlift huren

  1. Eten en drinken

Liefde gaat door de maag. Zorg er dus voor dat jij genoeg en gevarieerd eten en drinken klaar hebt staan om de magen te vullen van je werknemers. 

  1. Activiteiten

Je kan iedereen met elkaar laten praten de hele avond, maar dat wordt al snel saai. Bedenk daarom een paar activiteiten die jullie met elkaar kunnen doen. Denk aan een pubquiz of een casino avond. 

 

Klaar om het personeelsfeest te organiseren? Wij wensen jou veel succes!

 

Similar Posts