Trends

Efficiënter ondernemen met spraakherkenning

Efficiënter ondernemen met spraakherkenning

Als ondernemer heb je allerlei verschillende taken en wil je je werk graag zo efficiënt mogelijk doen. Het uitwerken van overleggen of klantgesprekken kan een hoop tijd in beslag nemen die je liever aan andere dingen zou besteden. Voor dit probleem biedt Philips SpeechLive een uitkomst. Deze dicteer-app zorgt ervoor dat je al je belangrijke gedachten razendsnel op papier hebt staan.

Spraakherkenning

De dicteer-app van Philips werkt met spraakherkenning. De microfoon van je computer of telefoon neemt je gesproken tekst op en de app zet dit om in geschreven tekst. Met je stem kun je dus de belangrijkste informatie van een klantgesprek in een mum van tijd uitwerken. Je hoeft alleen hardop uit te spreken wat je op papier wilt hebben. De spraakherkenning helpt je om efficiënter aantekeningen te maken, waardoor je meer tijd overhoudt voor ander werk.

Al je ideeën makkelijk op papier

Als ondernemer kun je op ieder moment een goed idee voor je bedrijf krijgen. Ben je aan het wandelen en schiet je opeens iets te binnen? Met de dicteer-app neem je makkelijk en snel een memo op en kun je later al je ideeën eenvoudig teruglezen. Je hoeft dus niet meer je laptop te pakken en je idee uit te typen en in plaats daarvan neem je een audiobericht op. De dicteer-app werkt zowel op de computer als op mobiele telefoons. Je kunt dus vanaf iedere mogelijke locatie een memo opnemen met je mobiel.

De opslag van je data

Alle data worden opgeslagen in een veilige Cloud-omgeving. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat iemand zomaar bij je fantastische idee of klantgevoelige informatie kan. Je hebt toegang tot de Cloud vanaf iedere locatie, mits je natuurlijk de juiste inloggegevens hebt. De berichten worden met end-to-end dubbele encryptie naar de Cloud verzonden, waardoor ze niet onderschept en gelezen kunnen worden. Je bent er dus van verzekerd dat alle plannen voor je bedrijf veilig zijn opgeslagen.

Similar Posts