Weetjes

Blogs voor iedere doelgroep

Als je van advies, roddels, fashion en beauty houdt kan je kijken op dameswiki.nl. Of het nou over Eva Jinek relatie gaat of over hoe je jouw huid moet verzorgen, je kan het allemaal vinden. Een blog voor en door vrouwen, waardoor je een online committee hebt aan vriendinnen. Natuurlijk zijn er heel veel van dit soort blogs en niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen, kinderen en pubers. Zo is er voor elke doelgroep wel wat en wordt het ook steeds belangrijker voor ons. Waar we voorheen dit soort nieuws en advies in tijdschriften lazen, is het nu dus gewoon mogelijk om dit online gratis te lezen.

 

Voor de mannen

Een van de bekendste mannenblogs is Manners. Een donkere website bomvol met informatie over gezonde voeding en bekende mensen die gewicht verliezen, alles over rijke en bekende zakenmannen en hoe je er zelf een word of welke topfilms er op dit moment allemaal zijn. Als je hier interesse in hebt kan je dus op de website van Manners hier alles over lezen.

 

Game blogs

Gamen is al een hele lange tijd in en verandert continu. Hierdoor zijn er speciale blogs die jou op de hoogte houden van alle nieuwe games, reviews geeft over spelcomputers en laat weten wanneer er competities zijn. Vaak speel je deze spellen online met mensen over de hele wereld. Deze blogs zijn dan ook vaak in het Engels zodat ze meer mensen kunnen trekken. Een van deze websites is Gamespot.

 

Meiden blogs

Vrouwen blogs gaan nog best vaak over zwangerschappen en het opvoeden van je kinderen. Daar willen de jonge meiden nog niks over weten en groot gelijk hebben ze. Wat ze wel graag willen weten is, welke foundation het beste bij je past, welke mode helemaal in is en advies verhalen. Hiervoor is Meidenblog dus de juiste website voor jonge meiden.

Similar Posts