Business Weetjes

AZ 900 training: verhoog je waarde voor jouw bedrijf

Microsoft Azure is een belangrijk platform waar heel veel bedrijven wereldwijd gebruik van maken. En wanneer jij interesse hebt om basiskennis te verkrijgen over dit belangrijke platform kun je hiervoor de AZ 900 training volgen. Wat houdt dit precies in, wat ga je leren gedurende de training en wat is de meerwaarde van een hoogwaardige Microsoft training? Dat lees je hier!

AZ 900 is een training waarmee je basiskennis gaat ontvangen over een aantal belangrijke Azure concepten. Denk hierbij niet alleen aan beheertools, maar ook de belangrijkste services, beveiliging, kostenbeheer en meer. Dit zijn stuk voor stuk onderdelen die bij deze training voorbij komen. De tweedaagse training beëindigen met een certificaat? Kies er dan voor om de examenvoucher te boeken. Je ontvangt dan een certificaat waarmee je jouw waarde kunt aantonen binnen je bedrijf.

Wat leer je tijdens de training?

De AZ 900 training bij Master it duurt twee dagen en is voor beginners. Gedurende deze dagen komt er veel informatie aan bod. Wanneer je de training hebt afgerond kun je onder andere de belangrijkste Azure-services en cloudconcepten beschrijven. Ook kun je na afloop identiteit, governance, privacy en compliance-functies beschrijven. Verder beschrijf je ook Azure-kostenbeheer en Service Level Agreements. Je leer de belangrijkste tools en bent daardoor op de hoogte van waardevolle informatie.

De voordelen van een hoogwaardige Microsoft training

Er zijn genoeg redenen om een hoogwaardige Microsoft training te volgen. Heel veel Fortune 500-bedrijven maken gebruik van Microsoft en het is mogelijk ook voor jouw bedrijf de manier om het niveau naar een hoger level te tillen. Daarnaast zijn er voor zowel beginners als professionals passende trainingen beschikbaar die jouw waarde binnen het bedrijf enorm vergroten. Onder andere op het gebied van administratie en data-analyse zijn heel veel mogelijkheden en deze worden haalbaar met het volgen van een Microsoft training!

Similar Posts