Business

Hoe een passend pensioen cadeau voor een medewerker te kiezen

Binnenkort is het weer zover. Een personeelslid gaat met pensioen. Om hem of haar te vervangen neem je de nodige maatregelen. Afhankelijk van de vervulde functie is er spanning of de vervanger de taken van de aanstaande pensionado goed zal gaan vervullen. Vergeet echter de medewerker zelf niet! Deze is nog niet weg! Het belang van het bedrijf is duidelijk, maar de gewaardeerde medewerker beleeft een emotioneel moment, hij of zij neemt namelijk afscheid van het werkzame leven, de collega’s en ook van zijn of haar werkgever. Begin dus op tijd met de voorbereidingen om het afscheid van je medewerker zo memorabel mogelijk voor hem of haar te maken. Wat voor cadeau hoort daar dan bij?

Een origineel pensioen cadeau blijft hangen

De gemakkelijkste weg is natuurlijk het geven van een bloemetje, voorzien van een leuke cadeaubon. Leuk, maar straks ook weer snel vergeten. Beter is het om een origineel pensioen cadeau te kopen. Er zijn erg leuke cadeaus verkrijgbaar die meer zeggen als een bonnetje en een bloemetje.

Koop daarom een origineel cadeau, voorzie deze van een persoonlijke boodschap en overhandig deze bij de afscheidsreceptie of ander afscheidsmoment. Er zijn erg leuke pensioen cadeaus online te vinden dus er is altijd een geschikt cadeau voor je medewerker te vinden.

Specialisten hebben de leukste cadeaus voor hem of haar

Kadogalerie uit Haarlem heeft mooie pensioen cadeaupakketten en andere pensioen cadeaus. Door hun expertise op het gebied van cadeau artikelen weten zij welk cadeau bij een specifieke gelegenheid hoort. De pensioen cadeaus zijn als cadeau in te pakken en kunnen worden voorzien van een boodschap op een kaartje. Zo kan elke cadeau tot een prachtig cadeau voor je medewerker worden omgetoverd.

Uiteraard wordt bij aanschaf van een pensioen cadeau een factuur uitgereikt waarmee je een stukje btw weer kunt verrekenen. Dat scheelt in het budget.

Similar Posts