Trends

Waar je op moet letten bij het kopen van navulinkt voor jouw printer

Als je gebruik maakt van hervulbare cartridges, zul je eens in de zoveel tijd nieuwe navulinkt moeten kopen voor jouw printer. Een groot voordeel van het gebruik van hervulbare cartridges, is dat je slechts de inkt hoeft te vervangen wat een hoop kosten zal besparen. Echter is het wel van groot belang dat je de juiste inkt voor jouw printer koopt. Printfabrikanten hebben eigen specificaties voor de printerkop en printerkop-opening van hun printers, waardoor er slechts enkele navulsets geschikt zijn voor jouw type printer. Hier moet je op letten bij het kopen van navulinkt voor jouw printer!

Ga niet voor universele navulsets

Universele navulsets klinken als een erg aantrekkelijke keuze. Niet alleen zijn ze goedkoop, maar ook als je gebruik maakt van verschillende merken printers, kan het lijken op een hele geschikte keuze omdat je zo de navulsets op al jouw printers kunt gebruiken. Echter is goedkoop in dit geval vaak ├ęcht duurkoop. Zoals we net al even kort benoemden zijn de specificaties voor de printkop en printkop-opening van de printer per fabrikant verschillend, waardoor er slechts enkele navulsets geschikt zijn voor elk type printer. De kans is dus heel groot dat een universele navulset niet gaat werken op jouw printer.

Navulinkt voor jouw type printer

Het beste ga je dus in plaats van voor een universele navulset, voor een navulset die gebruik maakt van speciale dye based inkt die speciaal ontwikkelt is voor jouw (type) printer en printerkop. Zo ben je er zeker van dat de navul inkt die jij in huis haalt ook daadwerkelijk op jouw printer past. Voor een optimale print ervaring is het tevens erg belangrijk dat je navulsets van goede kwaliteit koopt. Navul inkt voor jouw printer vind je eenvoudig online en heb je vaak de volgende werkdag nog in huis. Zo sta je nooit meer voor een lege printer te kijken!

Similar Posts