Trends

Dé specialist in bureaustoelen en vergaderstoelen

Dijkgraaf is de specialist van de Veluwe als het gaat om bureaustoelen en vergaderstoelen. Met hun brede assortiment aan topmerken hebben ze een stoel voor iedere gelegenheid. Bij Dijkgraaf snappen ze, dat de keuze voor de juiste stoel lastig kan zijn. Daarom zijn er – buiten het uitzoeken van een passende kleur – een aantal zaken, waar je vooraf al rekening mee dient te houden. Wat fijn is, is dat je kosteloos kunt gaan proefzitten in een grote showroom, experts met je meedenken en advies geven, zodat je de juiste keuze maakt.

 

Keuze maken voor een bureaustoel

Je brengt er de meeste tijd van je dag op door, jouw bureaustoel. Belangrijk is dan ook dat deze geheel naar je wensen is. Luister daarom goed naar je lichaam en kies voor een stoel die het meeste zitcomfort biedt. Dit is per persoon verschillend, maar gelukkig is er door het grote aantal aanbieders voor iedereen een juiste stoel te vinden. Bij het maken van een keuze kun je jezelf ook afvragen of je een bureaustoel wilt met of zonder armleggers. Kies je voor armleggers? Houdt er dan rekening mee dat deze verstelbaar zijn of de juiste hoogte hebben voor je bureau. 

 

Keuze maken voor een vergaderstoel

Vergaderstoelen zorgen voor een bepaalde uitstraling. Naast design en sfeer zijn de functionaliteit en comfort erg belangrijk. Een vergadering kan lang duren, waardoor een goed zittende stoel erg belangrijk is. Met een actieve zithouding kan men zich langer concentreren, raak je minder snel vermoeid en voorkom je rugklachten en onnodige pijn. Bij het maken van de juiste keuze kun je ook kijken naar het materiaal. Kies je voor bijvoorbeeld een gestoffeerde vergaderstoel, dan zal deze naast sfeer en comfort ook voor een betere akoestiek zorgen. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit diverse frames. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en vormen. Ook hier kan weer gekeken worden of de stoel voorzien moet zijn van armleggers. Let er hierbij op dat de stoelen nog onder de tafel geschoven kunnen worden. Ze nemen meer ruimte in beslag, maar bevorderen wel het zitcomfort en de zithouding. Dat is toch iets belangrijker vinden wij!

 

Similar Posts