Weetjes

De lekkerste geurstokjes voor in huis of kantoor

De lekkerste geurstokjes voor in huis

Geurstokjes zijn een goede manier om het huis of kantoor lekker te laten ruiken. Omdat geurstokjes in allerlei verschillende geuren te krijgen zijn, kan het soms moeilijk zijn om een keuze te maken. Dan is het handig om al wat inspiratie op te doen om te kijken wat voor geurtje je in huis wilt halen. Daarom vind je in deze blog de lekkerste geurstokjes voor in huis!

1. Groene thee en citrus

De Marie Stella Maris Geurstokjes zijn stuk voor stuk heerlijk, maar Objets d’Amsterdam, ook wel No.12, steekt er bovenuit. De stokjes verspreiden een sprankelende geurencombinatie van groene thee en citrusakkoorden van citroen en bergamot. De basis van het geurtje bestaat uit diverse houtsoorten en musk. Het design van de geurstokjes is een mooie toevoeging voor iedere woonkamer. De stokjes zijn onder andere te krijgen bij Marie Stella Maris en Esther van Maanen.

2. Bloesem

Opzoek naar geurstokjes voor in de lente en de zomer? Dan zijn de London geurstokjes van Jo Malone iets voor jou. Met deze stokjes vliegen de vlinders en kolibries naar de verleidelijke bloesem van de zijdeboom. De geur brengt een vrolijke sfeer in huis. Het design ziet er vrolijk en kleurrijk uit. Om de geur optimaal te verspreiden wordt het gebruik van 10 geurstokjes tegelijk aanbevolen. De Silk Blossom Diffuser van Jo Malone is te krijgen bij de Bijenkorf en Jo Malone.

3. Roze peper, zwarte kardemom en gember

Deze luxe geurstokjes van Atelier Rebul zijn een verrijking voor het huis. Met de geurformule die tonen van roos, roze peper, orchidee, zwarte amber, sandelhout, patchoeli en jasmijn bevat, haal je een unieke geur in huis. De geur wordt omschreven als een ontmoeting tussen het oosten en het westen. Het is onderdeel van de Pera-collectie. De geur is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en Atelier Rebul.

Similar Posts