Business Carriere Ondernemen Trends Weetjes

Waarom jij moet solliciteren op callcenter vacatures!

Je zal het vast wel herkennen. Je bent op zoek naar een nieuwe baan, maar door al die verschillende vacaturesites zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende banen die allemaal andere mogelijkheden bieden. Maar waar kies je uiteindelijk voor? 

Om jou een handje te helpen zet ik een aantal voordelen op een rijtje waarom jij moet solliciteren op callcenter vacatures!

 

Handig voor je loopbaan!

Bij een callcenter leer je veel verschillende dingen. Zo leer je om klantgericht te zijn, om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en nog veel meer! Dit is niet alleen handig in het dagelijks leven, maar ook voor je carrière! De skills die je leert bij een callcenter zijn namelijk inzetbaar bij veel verschillende banen. Op deze manier heb je in de toekomst met zekerheid profijt van jouw baan als callcenter medewerker.

 

Snel aan de slag

Een ander voordeel van werken bij een callcenter is dat je haast meteen aan de slag kan! Solliciteer je vandaag? Dan is de kans groot dat je óf de dag zelf of de dag erna gelijk gebeld wordt. Daarbij duurt het sollicitatieproces helemaal niet lang. Je kunt vaak al de dag na je sollicitatie een kennismakingsgesprek inplannen en de week erna starten! Zo begin je met een aantal trainingsdagen en ben je binnen een maand al volledig ingewerkt!

 

Heerlijk uurloon

Werken bij een callcenter is wederom populair, omdat het uurloon vaak hoog ligt. Als callcenter medewerker bij Ilovetowork kan je zo tussen de €12,50 – €15,- per uur verdienen. Dit salaris is al relatief hoog, maar er kunnen ook nog eens extra’s bovenop komen! Callcenters werken namelijk met targets. Dit zijn streefgetallen die jou, mits je deze behaalt, een bonus opleveren! Bovenop je uurloon kan je dus nog een bijverdienste ontvangen!

 

Genoeg afwisseling

Wat dit werk ook erg aantrekkelijk maakt, is de variëteit. Bij een callcenter is iedere dag namelijk anders, omdat je je steeds met verschillende projecten bezighoudt. Daarnaast bieden callcenters ook genoeg doorgroeimogelijkheden en andere uitdagingen. Zo blijft het werk leuk en raak je nooit verveeld!

Similar Posts