Weetjes

Dit moet je weten over paraatdozen

https://ondernemershoek.nl/dit-moet-je-weten-over-paraatdozen/

Ben je op zoek naar de juiste soort dozen om je papierwerk of drukpapier in te verzenden? Zoek niet verder! Paraatdozen zijn uitermate geschikt voor de verzending van deze soort materialen. Ondanks het feit dat deze dozen erg klein en licht zijn, zijn deze enorm stevig. Maar hoe kom je nu aan deze dozen? Ze zijn te verkrijgen op ds80.nl. Ben je benieuwd naar de paraatdozen? In dit artikel kom je er alles over te weten en worden alle voordelen op een rijtje gezet!

 

Wat zijn paraatdozen?

Er bestaan twee verschillende paraatdozen: een Easypack paraatdoos en een Duplex paraatdoos. De Easypack paraatdoos is bruin van kleur. Dit type paraatdoos is gemaakt van minigolfkarton. De Duplex paraatdoos, daarentegen, is wit van kleur en is gemaakt van massief karton. Paraatdozen worden plat geleverd, met een losse deksel erbij. Je hebt er geen tape voor nodig, aangezien de dozen al zijn voorgelijmd.

 

Hoe groot zijn de dozen?

De paraatdozen zijn er  over het algemeen in slechts één formaat. De dozen hebben een lengte van 305 millimeter en een breedte van 215 millimeter. Dit komt overeen met de afmetingen van een A4’tje. De Bij een Easypack paraatdoos is de hoogte altijd 100 millimeter, terwijl je bij de Duplex paraatdoos de keuze hebt uit een hoogte van 50 of van 100 millimeter. De inhoud van de Easypack paraatdoos is altijd 6,56 liter en die van de Duplex paraatdoos is óf 3,28 liter – bij een hoogte van 50 millimeter – óf ook 6,56 liter, in het geval dat de doos een hoogte van 100 millimeter heeft.

 

Wat zijn de voordelen van paraatdozen?

Paraatdozen hebben veel voordelen. Aangezien deze al voor zijn gelijmd, kun je deze eenvoudig en snel in elkaar vouwen; er hoeft niet eens tape aan te pas te komen. Bovendien zijn de dozen zo stevig, dat er geen enkele kreuk of vouw in het papierwerk of drukpapier komt. De dozen zijn ook goed betaalbaar.

 

 

Similar Posts