Ondernemen Weetjes

Alles wat je moet weten over Franse linkbuilding!

Wil je met je bedrijf de grens over en ook in de Franse markt klanten trekken? Aangezien Frankrijk de tweede grootste bevolking van Europa heeft, is dat zeker het proberen waard. De beste manier om naamsbekendheid te creëren is Frankrijk, is door Franse linkbuilding toe te passen. Echter is dit geen gemakkelijk klusje en ook nog eens erg tijdrovend. Het uitbesteden van linkbuilding is in dit geval een goede optie. Maar wat is linkbuilding nu eigenlijk? En waar moet de Franse linkbuilding aan voldoen? Je leest er alles over in dit artikel.

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een efficiënte manier om je SEO te optimaliseren. Het werkt als volgt: je laat de zogenaamde linkbuildingsartikelen schrijven, die gaan over een onderwerp dat relevant is aan jouw bedrijf. Deze worden geplaatst op websites van andere bedrijven, die ook relevant zijn aan jouw bedrijf. De linkbuildingsartikelen bevatten links die naar jouw website verwijzen. Als mensen de artikelen lezen, kunnen ze dus door één druk op de knop op jouw website terechtkomen. Dit bevordert jouw positie in de Google zoekresultaten. De regel is: hoe hoger je staat in de zoekresultaten, hoe makkelijker je te vinden bent en hoe meer bezoekers je dus krijgt.

 

Hoe werkt Franse linkbuilding?

Franse linkbuilding komt voor een groot deel overeen met de Nederlandse, maar toch zijn er enkele verschillen. Fransen kennen namelijk geen startpagina’s. Hierdoor is de kwantiteit van de linkjes niet zo belangrijk, maar de kwaliteit des te meer. Het is bovendien nog niet zo eenvoudig om links te verkrijgen in Frankrijk. Dit kost enorm veel tijd. Je moet namelijk helemaal vanaf nul beginnen, de teksten die je voor de Nederlandse linkbuilding hebt geschreven, kun je niet gebruiken. Ook moeten alle teksten in native Frans geschreven zijn. Als je van plan bent om Franse linkbuilding te gebruiken voor je bedrijf, is het dus echt aan te raden om dit uit te besteden.

 

 

Similar Posts