Business Ondernemen Weetjes

Salure als eerste organisatie uit Gouda ‘Great Place To Work Certified’!

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Met een bijna 100%-score op thema’s als kameraadschap, innovatie en verantwoordelijkheid, mag Salure zich nu officieel ‘Great Place to Work’ noemen. Daarmee is Salure de eerste organisatie uit Gouda die hiervoor gecertificeerd is.

 

Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek kijkt Great Place To Work of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: “Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” 

 

Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

 

Certificering Salure

Vanuit het kantoor aan de Gentseweg 17 in Gouda onderteunt Salure meer dan 300 organisaties (waaronder bekende namen als Landal GreenParks en Swapfiets) op gebied van HR en Payroll. De werkzaamheden lopen uiteen van het salarisadministratie uitbesteden, het inrichten van (internationale) HRM-systemen, tot het koppelen van HRM-data op het eigen Data Analytics platform SalureConnect. Met een bijna 100%-score op belangrijke thema’s als kameraadschap, innovatie en verantwoordelijkheid, mag Salure zich nu officieel ‘Great Place To Work’ noemen, als eerste organisatie uit Gouda.

 

Nick Thomas is Senior Consultant bij Salure: “Bij Salure werk je in een gedreven en enthousiast team waarin je veel vertrouwen krijgt om dingen te doen. Iedereen telt mee en heeft de mogelijkheid om te groeien. Daarnaast hebben we barista-waardige koffie, een eigen sportschool en een barbecue die nog vaak gebruikt wordt ook!”

 

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. 

 

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

 

Similar Posts