Trends Weetjes

Dit is het grootste verschil tussen een twijfelaar en een hoog laag bed

Je zult niet de enige zijn die niet goed het verschil weet tussen een twijfelaar en een hoog laag bed. Veel mensen gebruiken de benamingen namelijk door elkaar, en dat terwijl het eigenlijk om twee hele verschillende kenmerken gaat. Je kunt namelijk een twijfelaar hoog laag bed aanschaffen, welke zowel het formaat heeft van een twijfelaar als een hoog laag functie. De benaming ‘twijfelaar’ heeft namelijk betrekking op het formaat van het bed, terwijl een hoog laag functie in principe bij ieder bed kan worden toegepast (maar meestal bij eenpersoonsbedden en twijfelaars). Er zit dus in principe niet perse een verschil tussen de twee termen, maar je kunt ze desgewenst combineren.

De voordelen van een twijfelaar bed

Slaap jij in je eentje, maar wil je wel graag alle ruimte hebben? Dan is het slim om een twijfelaar bed te kopen. Deze zit qua formaat tussen en eenpersoons en een klein tweepersoons bed in, en is doorgaans 110 tot 120 cm breed. Dit is ideaal voor wie een standaard eenpersoons bed te klein vindt, bijvoorbeeld als je veel beweegt in je slaap of wat forser bent gebouwd. Een twijfelaar (bijvoorbeeld van De Suite) biedt je alle voordelen van een eenpersoons bed, maar dan met meer ruimte. Mensen kunnen je bijvoorbeeld gemakkelijk zorg verlenen in een smal bed, en je kunt er tevens een hoog-laag functie aan toevoegen.

Voor wie is een hoog laag bed bedoeld?

Ben je niet meer zo goed ter been en vind je het lastig om in de ochtend uit bed te komen? Heel begrijpelijk. In dat geval is het slim om te kiezen voor een twijfelaar hoog laag bed. Daar zit een elektrische functie in verwerkt waarmee je het bed gemakkelijk kunt verhogen en verlagen. Is het tijd om op te staan? Zet het bed dan zodanig hoog dat je gemakkelijk met je voeten bij de grond kunt, zonder dat je jezelf vanuit je knieën hoeft op te trekken. Wanneer je naar bed gaat doe je hetzelfde. Je gaat zitten om de rand van het bed en trekt vervolgens je benen omhoog. Eenmaal in bed verlaag je het bed weer tot een veilige hoogte, zodat je geen kans op letsel hebt als je er onverhoopt uitvalt. Uiteraard kun je bij De Suite ook kiezen voor een bedrand, zodat je het risico helemaal uitsluit.

Speciaal bed voor senioren

Voor wie eenmaal wat ouder en minder mobiel is zijn er vele opties op het gebied van bedden. Zo’n hoog laag bed twijfelaar is natuurlijk de perfecte keuze voor als je makkelijker wilt kunnen opstaan, maar wat dacht je van een bed met FPS-technologie? Dit betreft subtiele geluidsgolven die de spieren ontspannen en de bloedsomloop stimuleren. Dit zorgt ervoor dat het lichaam sneller herstelt en soepeler aanvoelt. Ideaal voor senioren, maar ook voor mensen met reuma of andere chronische pijnklachten. Informeer bij beddenzaak de Suite naar de mogelijkheden en vraag wat deze techniek voor jou kan betekenen. Want lekker slapen is een voorwaarde voor een fit gevoel gedurende de dag!

 

 

Similar Posts