Carriere Ondernemen Trends

Tips voor hoe jij van meer waarde kan worden voor je werkgever

Iedereen wil het wel, waardering vanuit het bedrijf waar hij of zij voor werkt. Er zijn dan ook een hoop mensen die erg hard werken, een beetje waardering hiervoor voelt natuurlijk altijd heel erg fijn. Je kan er natuurlijk ook op een andere manier voor zorgen dat jij opvalt bij je werkgever, dit kan je doen door ervoor te zorgen dat jij echt van waarde bent voor het bedrijf waarvoor je werkt. Zo willen zij je niet missen en zo weet je zeker dat je daar lang kan blijven werken. Wil je meer weten over welke tips wij voor jou hiervoor hebben? Lees hieronder dan snel verder om meer te weten te komen.

 

Tip 1: Werk slim en hard

Als je slim werkt hoef je niet altijd heel erg hard te werken, maar zowel slim werken als hard werken worden beide gewaardeerd door werkgevers. Wanneer je slim wilt werken dan is dan kans groot dat je ervan houdt om nieuwe innovatieve oplossingen te bedenken, dit is niet alleen gunstig om jouw werkdruk te verlagen maar ook voor je werkgever. Hij of zij kan hier namelijk van leren en kan de door jou bedachte oplossingen ook toepassen bij andere medewerkers.

 

Tip 2: Ontwikkel jezelf en blijft relevant

Naast dat je natuurlijk hard moet werken, is het verzamelen van nieuwe skills en kennis ook belangrijk om relevant te blijven. Dit kan je doen door een cursus of een opleiding te volgen om jezelf te specialiseren binnen jouw werkgebied. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende post HBO opleidingen volgen of je kan een training voor jouw vakgebied volgen op https://www.elearningtraining.nl/. Door het verzamelen van nieuwe kennis en vaardigheden kan je een goede toevoeging zijn voor het bedrijf en dat blijft bij een baas ook zeker niet onopgemerkt. Daarnaast kan je deze certificaten en diploma’s ook gebruiken om bijvoorbeeld te kunnen solliciteren op een nieuwe, hogere functie.

 

Tip 3: Helpen waar je kan

Om relevant te blijven is het natuurlijk ook belangrijk dat je werkgever ziet dat je trots bent op het bedrijf waarvoor je werkt. Om dit te tonen zou je eens een collega kunnen helpen, of je kan helpen met een evenement organiseren ook als dit buiten jouw specialisatie is. Zo laat je zien dat je bereid bent om een stapje extra te zetten voor het bedrijf waarvoor je werkzaam bent.

Similar Posts