Financieel Ondernemen

Dit moet je weten over zakelijk geld lenen

Het kan zomaar voorkomen dat je als ondernemer een financieel mindere periode hebt. Of wellicht wil je een investering doen maar heb je hier de financiële middelen niet voor. In dit geval komt zakelijk geld lenen goed van pas. Wat is een zakelijke lening precies en wat zijn je mogelijkheden bij PIN Voorschot? Hier lees je alles wat je moet weten en ontdek je hoe jij als ondernemer verder kunt komen.

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een lening die je aangaat voor jouw bedrijf. Je leent een bepaald bedrag dat je vervolgens in delen weer terug betaalt. Zakelijk geld lenen wordt vaak gedaan als investering in een onderneming. Onder andere het aanschaffen van nieuwe apparatuur is een voorbeeld van wat je met een zakelijke lening kunt doen. Zakelijk lenen is voor iedereen met een eigen bedrijf. Je kunt zomaar in een periode komen waarin je wel wat extra geld kunt gebruiken. Het is wel belangrijk om een verantwoorde lening af te sluiten die je daadwerkelijk ook terug kunt betalen waardoor je uiteindelijk financieel gezond blijft.

Je mogelijkheden bij PIN Voorschot

Bij PIN Voorschot is het goed mogelijk om een lening af te sluiten voor je bedrijf. Hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van je omzet en inkomen. Door online de rekentool te gebruiken zie je wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kun je via het online aanvraagformulier een lening aanvragen. Daarna wordt het proces in werking gezet. Medewerkers van PIN Voorschot komen altijd langs op locatie en bespreken samen met jou de mogelijkheden. Aan de hand van je gegevens en bedrijfsprestaties wordt bepaald of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening. 

 

Ook worden er altijd duidelijke afspraken gemaakt omtrent de terugbetaling. Zo heb je duidelijkheid en weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Gedurende de looptijd is er regelmatig persoonlijk contact en kun je altijd bij PIN Voorschot terecht met je vragen. Ontdek zelf jouw mogelijkheden! 

 

Similar Posts