Financieel

Toners zijn vaak duur

Een laserprinter is vaak al heel wat duurder als een normale printer die werkt met inktpatronen. Toch wil jij ook mee zijn met de nieuwste technologie├źn omdat deze sneller en beter werken. Vooral voor wanneer je de printer veel en intensief gebruikt. Alleen met een printer kom je er natuurlijk niet. Je hebt ook nog een goede toner nodig die liefst zo lang mogelijk meegaat en van een goede kwaliteit is. Deze zijn vaak erg duur en gaan niet zo lang mee dan je had gehoopt of gedacht. Eerder heb je ook al de overweging gemaakt om naar een huismerk over te schakelen maar je wilt niet inboeten in kwaliteit. De printer was immers niet goedkoop en je wilt dat hij zo lang mogelijk meegaat. Wel, dat kan want je hoeft niet in te boeten in kwaliteit en het kan goedkoper, denk maar aan de goedkope toners van Inktmedia!

Populaire merken hoeven niet duur te zijn

Bekende merken en een hoge prijs gaan vaak hand in hand. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Populaire merken kunnen ook goedkoop zijn, al vind je deze niet zo snel. Wanneer je bijvoorbeeld bij Inktmedia gaat kijken vind je merken als Samsung, Konica en Dell tegen een scherpe prijs. Je kan zowel als bedrijf, als particulier toners kopen. Laat je eens helemaal gaan en zorg voor goede printkwaliteit. Want daarvoor heb je toch die dure laserprinter gekocht?

Koop snel en eenvoudig toners

Uiteraard wil je niet veel geld kwijt zijn en toch zeker zijn van de beste kwaliteit. Logisch want je koopt eerst al een dure printer maar zonder goede toners ben je niets. Je wilt enkel de beste kwaliteit, zeker voor je printer. Al is het om een factuur af te printen of schoolwerk van je kinderen. Elk printwerk mag genieten van een hoog niveau en een goede leesbaarheid. Maar een gehele winkelervaring draait niet enkel om de prijs. Wanneer we iets bestellen willen we ook dat dit snel en makkelijk kan. Dat is ook de reden waarom Inktmedia zijn website zo heeft ingedeeld. Je kan enerzijds zoeken op het printertype maar anderzijds ook op het tonernummer. In enkele klikken weet je dus welke toner geschikt is voor jouw printer.

Similar Posts