Financieel

The NBA show must go on

De wereld is veel veranderd door de corona crisis zo zijn alle professionele sporten geschrapt en hebben we in Nederland te maken met de anderhalve meter samenleving. Deze veranderingen zijn niet alleen vervelend voor de economie maar zorgt ook voor veel mensen voor een gat.

In de basketbalwereld is er een competitie die boven alles staan en dat is de NBA uit Amerika. Dit is een van de grootste sportcompetities in de wereld en die ligt nu al weken stil maar niet getreurd. De NBA wordt hervat. De NBA, de MLB en Disney hebben samen een deal gesloten en de competities zullen worden voortgezet in Disneyworld. De NBA zal weer starten op 31 Juli en speelt dan met een kleiner aantal teams. Er zullen 22 teams worden geselecteerd die mogen meedoen. Dit is van groot belang voor de inkomsten van de NBA. Nu de competitie weer hervat kan worden, worden de wedstrijden weer uitgezonden en kunnen de televisiegelden door blijven lopen.   

In ons eigen kikkerlandje kan er ook weer worden gesport vanaf 1 juli. De zalen gaan weer open en trainingen worden weer ingepland en dat vraagt natuurlijk ook om goede basketbal producten. De sport richt zich namelijk niet alleen op de sport maar er zit ook een ware lifestyle achter met basketbalschoenen, basketbal kleding en heel trendsetters in de NBA die de hele wereld veroveren. Zo zie je dat iconen zoals bijv. Michael Jordan zijn stempel op de wereld heeft gedrukt met zijn merk Jordan in samenwerking met Nike. Tegenwoordig kan je niet in een stad lopen zonder wat mensen te spotten op de Jordan 1 of een ander topmodel sneaker.

Het zal wel een andere setting worden dan normaal in florida. Het Disney world sports center heeft natuurlijk enorm veel faciliteiten voor personeel, spelers enz maar of er ook publiek mag komen kijken is nog niet duidelijk. zodra er meer informatie bekend wordt gemaakt zullen wij dit ook doen natuurlijk.

Similar Posts