Weetjes

Sommige plaatsen die je moet bezoeken op Ibiza

Ibiza is een charmant eiland dat bij Spanje hoort. Het heeft veel interessante en unieke plekjes. Het is een prachtige plek waar veel mensen op vakantie gaan. Het eiland heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie: zon, strand en veel dingen om ’s avonds te doen. Een van die interessante plaatsen die je kunt bezoeken, is Formentera. Formentera is een klein eiland in de buurt van Ibiza. Je bent er in ongeveer 35 minuten en je bevindt je in een compleet andere en vredige wereld. Er zijn echter ook andere plekken op Ibiza die je gezien moet hebben als je erheen gaat.

Bijzondere plekken op Ibiza

San Antonio is een van de mooiste en meest interessante plekken om de zon onder te zien gaan. Dit is een stad voor toeristen aan de westkant van Ibiza. Verder zou een reis naar Ibiza niet compleet zijn zonder een lijst met de mooiste stranden. Cala d’Hort is een klein strand in de buurt van Es Cubells dat je zeker eens moet bezoeken. Het kleine, rotsachtige eiland Es Vedrá ligt ten oosten voor de kust van Ibiza. Deze interessante plaats zou op je lijst moeten staan. Ten slotte, als je op Ibiza verblijft, moet je zeker eens een hippiemarkt bezoeken. Sant Carles de Peralta is een van de hippiemarkten die een bezoekje waard zijn. In de jaren vijftig en zestig vestigde zich daar een grote populatie hippies.

Andere delen van Ibiza-stad

De wijk La Marina ligt dicht bij de haven van Ibiza, waar de veerboten vanaf het vasteland aanmeren. Vroeger was dit een arbeiderswijk. Dit gebeurde omdat Dalt Vila te druk werd, waardoor mensen buiten de stadsmuren moesten leven. Er zijn nu echter veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de omgeving. Verder zijn er op Ibiza veel bekende en populaire clubs waar de beste dj’s komen. Je kunt naar plekken als El Divino Club Ibiza en Pacha. Langs de weg naar San Antoni zijn er twee andere grote clubs naast de stad. Dit zijn Privilege en Amnesia. Er zijn naast deze grote clubs ook veel kleine clubs. Deze zijn misschien niet zo spannend, maar ze zijn een stuk goedkoper.

Similar Posts