Ondernemen

Op welke manieren kan je het bedrijfspand beveiligen?

Het is belangrijk om je bedrijfspand goed beveiligen. Inbrekers hebben het namelijk vaak gemunt op bedrijfspanden. Er staan vaak waardevolle goederen zoals computers en ’s nachts is nooit iemand. Als het lukt om in te breken is een bedrijfspand voor inbrekers een heuse goudmijn. Je kan dan als ondernemer veel financiële schade oplopen. Als je verzekerd bent kan je daarvoor natuurlijk gecompenseerd worden, maar het is nog veel beter als het bedrijfspand goed beveiligd is en de inbrekers komen niet binnen. In deze blog ga ik daarom uitleggen op welke manieren je het bedrijfspand kan beveiligen.  

Slimme camera’s 

Een smart camera is een hele goede manier om je bedrijfspand te beveiligen. Het zal de omgeving in en rondom het pand bewaken. Veel camera’s die alarmeren pas bij beweging van groter formaat. Hierdoor za je niet uit je bed gelicht worden voor een kat die langsloopt. Maar als er wel iets verdachts gebeurt krijg je een melding op je telefoon. Je kan dan inloggen op het smart security systeem om meteen te zien of er wat aan de hand is. Blijkt het niets te zijn? Dan kan je het met een gerust hart loslaten en weer gaan slapen. Is er wel iets gaande? Dan kan je meteen de hulp in schakelen van de politie.  

Alarmsysteem 

Door een alarmsysteem te installeren op de deuren en ramen van je bedrijfspand zal jij en de politie meteen gealarmeerd worden als er wordt ingebroken. Met deze methode is de politie het snelste bij een inbraak. De inbrekers weten ook dat ze dan maar ongeveer 5 minuten hebben. UNC Charlotte heeft uitgezocht dat 83% van de inbrekers eerst naar een alarm zoekt, en dat meer dan de helft opgeeft op als ze er één zien. Een alarmsysteem is hierdoor een bewezen beveiligingsmethode die veel inbrekers afschrikt. 

 

Similar Posts