Weetjes

Ideeën voor een bedankfeestje voor je personeel

Het weer wordt warmer, de bloemen bloeien en je medewerkers zijn klaar om feest te vieren. Je hebt het hele jaar hard gewerkt om je bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten aan te trekken. Nu is het tijd om je team te laten zien hoeveel ze voor je betekenen en hoe kan dat beter dan met een feestje? Je kunt een feest organiseren en het personeel bedanken voor inzet gedurende het hele jaar. Hierdoor zullen ze voelen dat je ze waardeert en dat je graag met ze samenwerkt.

IJsfeestje

Een ijsfeestje is een geweldige manier om je personeel te bedanken, vooral als je een klein team hebt of iets leuks wilt doen met slechts een paar mensen. Je kunt van dit evenement ook een bedanktfeest maken door de aanwezigen aan het einde van hun feest een speciaal cadeau te geven. Je kunt je eigen ijs maken, kopen of zelfs gewoon een ijskar huren.

Filmavond

Filmavond is een geweldige manier om je bedanktfeest als een feest te laten voelen. Het is gemakkelijk te organiseren. Breng popcorn, snoep en drinken mee voor iedereen die naar het feest komt. Zorg ervoor dat de film die je kiest geschikt is voor alle leeftijden. Breng dekens en kussens mee, zodat iedereen ergens comfortabel kan gaan zitten terwijl je samen naar de film kijkt. Breng een projector mee als je die beschikbaar hebt.

Barbecue

Barbecuefeesten zijn geweldige evenementen omdat ze informeel zijn, gemakkelijk samen te stellen zijn en je team in staat stellen om met elkaar te ontspannen. Je kunt er ook een amerikaanse barbecue van maken als je wilt dat mensen zelf eten of drinken meebrengen. Je kunt helemaal los gaan met thema-versieringen en activiteiten. Dit is een kans voor iedereen om plezier te hebben en tegelijkertijd te laten zien dat je om hen geeft door hen te bedanken voor alles wat ze voor je bedrijf doen.

Potluck met een twist

Een potluck met een twist is een leuke manier om mensen hun eten te laten delen. Wie houdt er tenslotte niet van om samen te zijn met collega’s en eten te delen? Afhankelijk van het thema of type potluck dat je kiest, kan dit zo simpel zijn als iedereen vragen om mee te nemen wat ze willen. Richt vervolgens een ruimte in je kantoor in waar mensen kunnen laten zien wat ze hebben meegenomen.

Similar Posts