Financieel

Hoeveel geld verdient een nagelstyliste?

Van ingewikkeld met de hand geschilderde ontwerpen tot het opnemen van 3D-elementen, de populariteit van nail art is enorm gestegen. Het goede nieuws? Als je een professionele nagelstyliste bent, is er veel vraag naar.

Het slechte nieuws? Nou, je hebt daar veel concurrentie. En, ik bedoel VEEL. Daarnaast word je niet zomaar een nagelstyliste en dien je eerst een opleiding nagelstyliste te volgen.

Aan de andere kant, als je een manier kunt vinden om jezelf te onderscheiden van de rest van de nagelstylisten die er zijn, zal je toekomst als nagelstyliste een behoorlijk lucratieve onderneming worden.

Wat is het verdienpotentieel van een nagelstyliste in de VS?

Een nagelstyliste werkt meestal vanuit een salon of een spa. Nagelstylisten die hun eigen bedrijf runnen, werken ofwel thuis of zijn behoorlijk mobiel bij het ontmoeten van hun klanten.

De inkomsten van een nagelstyliste kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van een aantal factoren:

  • Type dienstverband: deeltijd versus voltijd
  • Anciënniteitsniveau gebaseerd op jarenlange ervaring
  • Geografische locatie: lonen verschillen per regio

Volgens Beauty CE verdienden nagelstylisten in Columbia, S. C., het meeste in 2015 met een gemiddeld salaris van meer dan €40.000 per jaar.

Hoeveel verdient een nagelstyliste per uur?

Volgens het Bureau of Labor Statistics bedroeg het gemiddelde uurloon voor een nagelstyliste in de VS vanaf mei 2017 $ 11,17.

Verdienen nagelstylisten GOED geld?

Ja, sommige doen dat.

Afgezien van de statistieken, kan een nagelstyliste met een indrukwekkende klantenlijst een behoorlijk aanzienlijk inkomen verdienen.

Als je als nagelstyliste goed geld wilt verdienen, moet je hard werken en een lijst samenstellen van vaste klanten die bereid zijn hogere tarieven te betalen voor de diensten die je kunt bieden.

Verbeter uw spel door uw vaardigheidsniveau te ontwikkelen, een indrukwekkend portfolio te creëren en te begrijpen hoe u uw diensten op de markt kunt brengen. Het is echt zo simpel.

Als je die drie aandachtsgebieden beheerst, zullen je merk en je klantenlijst drastisch groeien.

Samen met je salaris natuurlijk.

Het verdienvermogen is er. Maar er zijn een paar factoren (waar u volledig geen controle over heeft) die voorkomen dat die aantallen groeien.

Laten we ons voorlopig concentreren op waar u controle over heeft.

 

Zoals ik al eerder zei, is er een breed spectrum als het gaat om het verdienvermogen van een manicure of pedicure. Als je aan het einde van het spectrum wilt staan ​​met de rest van de best betaalde nagelstylisten, moet je heel specifiek zijn met je doelen en een sterk gevoel van overtuiging hebben om ze te bereiken.

Kortom, het maximaliseren van uw verdienpotentieel als nagelstyliste zal grotendeels afhangen van uw bereidheid om het werk in te zetten, hoe goed u weet wat u waard bent als nagelstyliste en uw vermogen om een ​​effectieve marketingstrategie uit te voeren.

Hoe kom je erachter wat je waard bent als nagelstyliste?

Lees meer over de algemene markt voor het soort services dat u levert.

Wees vervolgens specifiek met uw onderzoek. Raak meer vertrouwd met de huidige markt in uw regio voor het soort services dat u kunt bieden.

Concentreer u tijdens uw onderzoek op deze vragen:

  • Wie zijn uw concurrenten?
  • Naar welke services is veel vraag?
  • Wat is het salaris van een nagelstyliste in uw regio?
  • Wat zijn de tarieven die anderen aanrekenen voor dezelfde diensten?

Similar Posts