Trends

De sieraden musthaves van 2022

Het voorjaar van 2022 is weer begonnen, wat betekent dat er ook weer nieuwe trends zijn. Van woondecoratie tot mode, alles wordt jaar in jaar uit toch een beetje vernieuwd. Zo natuurlijk ook bij sieraden. Dus wat zijn de sieradentrends voor dit voorjaar?

Ketting met naam

Wat nu helemaal in is, is de ketting met naam. Bij deze hoef je ook niet bang te zijn dat hij snel uit de mode zal raken. Naast het feit dat de ketting super leuk is om naar te kijken, heeft het ook een leuke betekenis. Je draagt namelijk de naam van iemand die je liefhebt om je nek, voor de hele wereld om te zien. De naam van je beste vriendin, vriendje, ouders, kinderen of zelfs je huisdier, het kan allemaal!

Sieraden combineren

Sieraden combineren zie je de laatste tijd ook steeds meer. Een voorbeeld hiervan is een paar geboortesteen oorbellen. Hoe leuk is het om die geboortestenen terug te laten komen in een geboortesteen armbandje. Of een parelketting samen met een parelarmband. Zo wordt het een geheel en maakt het de outfit helemaal af!

Gepersonaliseerde sieraden

Wat ook helemaal in is en niet snel meer uit zal gaan, zijn gepersonaliseerde sieraden. Net zoals de ketting met naam, kan je ook een lieve boodschap, vingerafdruk of tekening laten graveren op een sieraad. Zo ontwerp je als het ware je eigen sieraad. Maar waar laat je dit doen? Bij KAYA Sieraden kun je armbanden, kettingen, ringen, sleutelhangers, manchetknopen en zelfs clutches laten personaliseren.

Tijdloze sieraden

Zoveel keuze en telkens weer nieuwe trends. Gelukkig zullen de gepersonaliseerde sieraden niet snel meer uit de mode raken. Een waardevol en tijdloos sieraad dus! Door middel van het zilverpoetsdoekje, die je gratis ontvangt bij een bestelling bij KAYA, kan je het sieraad mooi houden waardoor het het langst mee gaat! En in het luxe sieradendoosje kan je het sieraad bewaren als je hem even niet draagt. Voor welke trend ga jij?

 

Similar Posts