Ondernemen ZZP

Ben je ZZP’er? Vergeet dan niet aan je verzekeringen te denken!

Ben je ZZP’er Vergeet dan niet aan je verzekeringen te denken Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Eigen baas zijn is spannend! Je hebt de controle en doet iets waar je echt gepassioneerd over bent. Het is dan ook niet gek dat het aantal zelfstandige de laatste jaren ontzettend is gestegen. Zowel fulltime als parttime ZZP’er, zijn er genoeg mogelijkheden om je dromen na de jagen. Maar hoe zit het eigenlijk met je verzekeringen? Wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt wordt? Hier zijn speciale verzekeringen voor zoals de AOV. Het is aan jou hoeveel risico je neemt tijdens deze uitdaging!

Welke verzekering heb je nodig als zelfstandige

Zelfstandig zijn kan van alles betekenen, van het hebben van een eigen bedrijf tot het werken als freelancer voor andere ondernemers. Wat de deal ook is, jij hebt de leiding en verantwoordelijkheid over alles, inclusief je verzekeringen! Laten we het dus hebben over de opties voor korte en lange termijn.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers

Stel je voor dat je niet meer in staat bent om te werken en voor je gezin te zorgen. Niemand verwacht dat het hem of haar zal overkomen, maar helaas komt een kortdurende of langdurige arbeidsongeschiktheid vaker voor dan je denkt. Wanneer je voor een werkgever werkt, hoef je je hier vaak geen zorgen over te maken. Helaas zit dit anders als je voor jezelf werkt. Het is dan ook verstandig om de opties te overwegen bij een aanbieder zoals www.tulpenfonds.nl. Tegen een premie op maat voor jouw beroep kun je een goed vangnet hebben voor maximaal zeven jaar. Hiernaast bieden ze ook nog de optie om mee te doen aan een zelfstandigenfonds, handig!

Andere verzekeringen voor ZZP’ers

Het overwegen van een AOV verzekering doen veel zelfstandige, zeker als ze ouder zijn, fulltime werken in hun eigen bedrijf en een goed inkomen er uit halen. Echter zijn er nog meer verzekeringen waar je aan kunt denken, zoals een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, voorraadverzekering, rechtsbijstandverzekering en zakelijke autoverzekering. Genoeg om te regelen dus wanneer je begint met je bedrijf!

Similar Posts