Ondernemen

Zes manieren waarop kredietverzekeringen uw bedrijf kunnen transformeren

Een kredietverzekering is handig, maar het is niet urgent. Als een van ’s werelds toonaangevende kredietverzekeraars weten we dat dit is hoe kredietverzekering door veel bedrijfseigenaren wordt gezien (uiteraard geldt dit alleen voor bedrijven die nog geen polis hebben.)

Ontdek zes manieren waarop het eenvoudig bezit van een Coface-beleid uw bedrijf kan transformeren – en het een geheel nieuwe start kan geven.

Weet wie je moet benaderen en wie je moet vermijden

U kunt een kredietcontrole bij elke potentiële klant uitvoeren voordat u een toezegging doet. De Coface-database van 80 miljoen klanten wereldwijd is binnen handbereik als verzekeringnemer. Actuele financiële informatie over vrijwel elk bedrijf ter wereld wanneer dat nodig is.

Verkoop efficiënter

Een kredietverzekering stelt uw cashflow veilig. En door meer vertrouwen te hebben in uw financiën, kunt u meer verkopen genereren door klanten betere, meer concurrerende voorwaarden te bieden.

Koop efficiënter

Als leveranciers weten dat u verzekerd bent, weten ze dat u veel minder snel in gebreke blijft. Dat betekent dat ze u waarschijnlijk betere kredietvoorwaarden bieden, zodat u goedkoper kunt kopen en de kosten over een langere periode kunt spreiden.

Jaag nieuwe zaken na, geen oude schulden

Laat het deskundige Coface-team uw onbetaalde en achterstallige schulden vervolgen en innen. U maakt veel tijd en talent vrij voor constructievere, bedrijfswinnende activiteiten.

Veilige financiering en investeringen

Geldschieters, investeerders en potentiële partners zien allemaal veel meer potentieel in uw bedrijf als ze weten dat u over de juiste kredietverzekering beschikt.

Neem beter geïnformeerde beslissingen

“Kennis is macht” is slechts een cliché omdat het zo waar is. Hoe meer u weet over de markten en sectoren waarin u handelt en de bedrijven waarmee u te maken heeft, hoe effectiever u kunt opereren. Als kredietverzekeraar van Coface heeft u direct toegang tot een enorme bron van business intelligence. Wij beschikken over credit ratings en financiële achtergrond van 80 miljoen bedrijven over de hele wereld. Daarnaast kunnen onze expertrapporten over hoe politieke en sociale bewegingen u helpen om uw bedrijf te kunnen beïnvloeden.

Similar Posts