Business

Relatiegeschenk nodig? Belgische chocolade!

Zowel je klanten als medewerkers moeten af en toe even in het zonnetje gezet worden. Het bedrijf staat of valt groten deels op deze mensen en zijn daarom onmisbaar. En origineel cadeautje is daarom niet verkeerd. Dit kan best lastig zijn. Je wilt namelijk voor iedereen hetzelfde en een goede prijs. Heerlijke Belgische pralines zijn daarom perfect relatiegeschenk.

Het doel van een relatiegeschenk

Met een relatiegeschenk laat je zien aan je medewerkers dat je hun inzet waardeert. Of het nu is voor een bepaald project of het vele werk wat elke dag verzet wordt, af en toe even ‘dankjewel’ zeggen zorgt ervoor dat medewerkers weten dat ze gewaardeerd worden waardoor hun motivatie een boost zal krijgen. Het gaat dus puur om de boodschap en het achterliggende idee dus het hoeft absoluut niet duur te zijn.

Belgische pralines

Bijna iedereen houdt wel van een lekker stukje chocolade. Zeker als het van onze zuiderburen komt en gevuld is met de lekkerste vullingen. Gust Royal heeft een ruim aanbod aan Belgische Pralines. Alle pralines van hoge kwaliteit worden met de hand gemaakt en van echte ambachtelijke Callebaut chocolade. Je kan zelf de doosjes samenstellen. Er zijn 3 formaten beschikbaar en je hebt de keuze uit een doosje puur, melk of wit of juist gemengd. Daarnaast heb je de keuze uit veel verschillende vullingen zoals marsepein, met alcohol maar ook suikervrije pralines.

Pralines bestellen

Gust Royal is een echte Belgische pralinen producent en groothandel. Online pralines doet je eenvoudige en snel. Naast de soort chocolade en aantal gram kan je er een leuk kaartje bij doen. Vermeld de naam van het bedrijf voor een positieve associatie. De doosjes worden gemakkelijk verstuurd. Dit is het ideale relatiegeschenk voor je bedrijf! Kijk op gustroyal.be en neem contact op.

Similar Posts