Business Trends ZZP

Een thuiskantoor opzetten met een beperkt budget

thuiskantoor

Voor veel bedrijven behoren kantoren tot het verleden. Collega’s communiceren via teams en zoom meetings en de Coronapandemie heeft ons laten zien dat dit prima werkt. Fysieke werkplekken zijn hierdoor minder belangrijk geworden. Thuis werken kan geweldig zijn; je hebt de mogelijkheid om later wakker te worden, files in de ochtend te vermijden en in pyjama of joggingspak te blijven. Toch kan het ook een uitdaging zijn. Er zijn meer afleidingen zoals de televisie, gezinsleden en huishoudelijke taken. Daarom is het belangrijk een efficiënt thuiskantoor de creëren. Wij helpen je op weg!

Wees creatief met je ruimte

Het renoveren van een hele kamer kan kostbaar zijn. In plaats van de ruimte volledig om te bouwen, kun je overwegen om een ​​hoek vrij te maken voor werk en daar een scherm te plaatsen. Anders vestig je jouw kantoor op een afgelegen, schaars gebruikte plek, zoals een zolder of kelder.

Ga voor groen

Kijk naar kleinere computers, stopcontacten en telefoonladers die energie besparen. Vergeet niet om het licht uit te doen en de opladers uit het stopcontact te halen wanneer je ze niet gebruikt. Heb je een printer nodig? Ga dan voor een hervulbare cartridge en gerecycled papier. Je helpt het milieu en bespaart kosten.

Gebruik wat je al hebt of koop tweedehands

Kijk rond in je huis voor de broodnodige kantoorartikelen. Bureaus en lampen zijn vaak te vinden op zolders of logeerkamers. Kleinere voorwerpen, zoals nietmachines en notitieboekjes, kunnen gevonden worden in kasten met artikelen uit je oude schooltijd. Mis je nog meubels of items? Ga naar kringloopwinkels en rommelmarkten om ze te scoren. Je kunt ook kijken in Facebook groepen om dingen goedkoop over te kopen of te ruilen. Kun je toch niks betaalbaars vinden? Maak van jezelf een doe-het-zelf expert. YouTube video’s en blogartikelen kunnen je deze nieuwe vaardigheden leren en je zult hierdoor veel geld besparen!

Similar Posts