Ondernemen

Promoot jouw bedrijf met relatiegeschenken

Zakendoen is meer dan alleen winst behalen en geld verdienen met jouw product of dienst. Het houdt ook in dat je jouw zakelijke relaties moet onderhouden. Hoe beter de relatie, hoe meer profijt je hiervan zult hebben. Door te investeren in relatiegeschenken kan je een goede en warme relatie met jouw klant of leverancier opbouwen.

De geschiedenis van relatiegeschenken

Relatiegeschenken bestaan al aardig wat jaren. De eerste persoon die promotionele geschenken (relatiegeschenken dus) uitdeelde, was de Amerikaanse president George Washington. Tijdens de verkiezingen deelde hij buttons uit aan mensen in het publiek. Sindsdien zijn deze geschenken uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. In de jaren ‘60 bereikte de populariteit van relatiegeschenken ook Europa. Sinds dat moment is ook hier het aanbod enorm gegroeid.

Relatiegeschenken voor jouw bedrijf

Stel je voor, je zit op kantoor en de bel gaat. Opeens word je verrast met een pakketje dat je niet had verwacht. Wanneer je deze opent, zie je tot je grote verbazing een bedrukte powerbank met het logo van het bedrijf waar jullie al jarenlang zaken mee doen. Dit geeft je gelijk een positief gevoel. Naast dat het jouw dag helemaal heeft gemaakt, heeft dit bedrijf er natuurlijk ook veel profijt van. Jij gaat hierdoor vast en zeker verder met ze zaken doen én iedere keer wanneer je deze powerbank gebruikt, komt hun bedrijf weer onder de aandacht. Het geschenk zorgt dus voor extra reclame en ondanks dat het toch een klein gebaar is, leidt het tot grote positieve gevolgen.

Welke relatiegeschenken zijn er tegenwoordig

Door de jaren heen zijn er veel relatiegeschenken met logo bedrukt en verstuurd. Waar vroeger pennen en usb-sticks erg populair waren, zien we tegenwoordig vaak technische en duurzame relatieschenken verschijnen. Het is wel belangrijk om goed te kijken welk relatiegeschenk bij jouw bedrijf en relaties past. Tegenwoordig zijn onderstaande relatiegeschenken erg populair en misschien wel wat voor jou:

  • Pennen
  • Mokken
  • Waterflessen
  • Rug- tassen en zakjes
  • Notitieboekjes
  • MVO geschenken
  • Powerbanks
  • Mondkapjes

Jouw eigen relatiegeschenken met logo bedrukken

Ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor jouw bedrijf, waar je jouw bedrijfsnaam of logo op kan drukken? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan diverse relatiegeschenken voor ieder bedrijf. Neem gerust een kijkje op hun website of neem contact met ze op. Dit kan telefonisch, door te bellen naar het nummer 0570-544470 of via de mail naar info@budgetgift.nl.

Similar Posts