Weetjes

Hoe laat ik mijn eigen sokken bedrukken?

Het kan heel leuk zijn als je jouw kleding volledig personaliseert door je eigen ontwerp er op te zetten. Om je outfit af te maken moet je natuurlijk wel eerst je eigen sokken bedrukken. Je kunt dit doen om verschillende redenen, zo kun je dit bijvoorbeeld willen verkopen als eigen merchandise of wil je het uitdelen aan je medewerkers.

 

Sokken laten bedrukken

Als je jouw eigen sokken wilt laten bedrukken kan het handig zijn als je al een idee in je hoofd hebt wat voor ontwerp je hier op wilt zetten. Als je ervaring hebt met design programma’s als bijvoorbeeld Photoshop of Illustrator kun je ervoor kiezen om zelf alvast een opzet te maken. Als je hier niet mee bekend bent of je hebt enige hulp nodig kun je aankloppen bij de werknemers van Pro-Merchandise in Ootmarsum en zij staan klaar om je hier een handje bij te helpen.

 

Veel kleuren bij het sokken bedrukken

Er zijn talloze opties aan kleuren aanwezig als je van plan bent je sokken te laten bedrukken. Hiermee weet je zeker dat het eindproduct zo goed mogelijk overeen zal komen met het aangegeven ontwerp.

 

Redenen om sokken te laten bedrukken

Er zijn veel redenen waarom je jouw eigen sokken zou willen laten maken. Vaak zijn het bedrijven of verenigingen die hiervoor kiezen om het uit te delen of te verkopen als hun eigen merchandise. Zo zou je bijvoorbeeld een eigen webshop kunnen maken met je eigen merkkleding waarbij je ook sokken verkoopt.

 

Verschillende soorten sokken bedrukken

Als je ervoor kiest om sokken te laten bedrukken heb je ten eerste al keuze tussen veel verschillende soorten sokken. Zo bestaan er warme wintersokken, enkelsokjes, babysokken, sportsokken etc. Als je hebt vastgesteld welke sokken je wilt bedrukken kun je hier een ontwerp bij maken en het productieproces kan beginnen!

 

Eigen happy socks laten maken

Als je geen behoefte hebt aan de standaard designs van happy socks is het natuurlijk veel leuker om dit zelf te ontwerpen. Maak bijvoorbeeld sokken met hartjes voor je geliefde of zet je hoofd er op en deel het uit aan al je vrienden. Er zit geen einde aan de mogelijkheden!

 

Similar Posts