Trends Weetjes

Glampings zijn tegenwoordig steeds populairder. Dit is waarom

Er zijn maar weinig mensen die echt niet van kamperen houden, en zelfs voor deze mensen is er tegenwoordig een goed alternatief. Sinds enkele jaren is de term glamping enorm in opkomst, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom het zo populair is. Glamping is een samenvoegsel van de woorden glamour en camping, oftewel kamperen met een vleugje extra luxe. Lijkt dat je wel wat? Lees dan snel verder om er achter te komen wat je van glampings kunt verwachten. Ben je meteen enthousiast geraakt? Boek dan je eerste glamping vakantie via de website van Villatent.nl. Het hele gezin zal ervan genieten!

Kamperen met je eigen sanitair

Het is natuurlijk ontzettend leuk om te kamperen, maar je zult niet de enige zijn die het een drama vindt om met een wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw te moeten. Zeker als je ’s nachts naar de wc moet is dat echt een drama, en wat dacht je van je kleine kinderen die daar constant naartoe moeten lopen. Als je een van de glampings van Villatent.nl boekt heb je dat probleem niet meer, want dan logeer je weliswaar in een tent, maar heb je wel je eigen sanitair. Er zit namelijk gewoon een badkamer ingebouwd in jouw tent, waar je een toilet, wastafel en douche hebt. De ultieme luxe voor veel mensen, en dat terwijl je niet inlevert op het knusse kampeergevoel.

Koken in je eigen tent

En als je dacht dat een tent met eigen badkamer nog niet genoeg was, zit er in de safaritenten van Villatent.nl ook een eigen keuken! Het is misschien niet de meest luxe keuken die je ooit gezien hebt, maar hey, je bent nog steeds aan het kamperen, weet je nog? Neem dus gerust die lekkere flessen wijn, je lievelingspakje boter en het lekkerste beleg mee, want die stop je gewoon in je eigen koelkast in plaats van dat je een heuse koelbox mee moet sjouwen.

Slaap op een echt matras

Kijk jij altijd op tegen kamperen omdat je het vreselijk vindt om op een luchtbed of matje te moeten slapen? Heel logisch, want dat is nu eenmaal niet de meest comfortabele ondergrond. Als jij dol bent op kamperen maar dat een heuse crime vindt dan zijn glampings ook voor jou perfect. Je slaapt dan namelijk op een echt matras, en wordt dus niet meer wakker met pijn in je rug. Ideaal voor iedereen die juist op vakantie rugklachten krijgt om bovengenoemde reden. Ben jij een van hen? Boek dan een glamping vakantie!

Kamperen met de luxe van een bungalow

Samengevat kun je zeggen dat glampings je de luxe van een bungalow bieden, maar dan met de charme van een tent. Je kunt gewoon rechtop staan in de tent, hebt je eigen voorzieningen en genoeg plek om je persoonlijke spullen kwijt te kunnen. Niet voor niets is glamping in slechts enkele jaren tijd ontzettend populair geworden. Heb jij het al eens geprobeerd? Zo niet, dan zou je dat zeker eens moeten doen!

Similar Posts