Ondernemen Weetjes

Waarom elektrische pompwagens tegenwoordig zo goed zijn

Een elektrische pompwagen kan eigenlijk niet missen in je magazijn. Een ander woord voor een elektrische pompwagen, is een elektrische pallettruck. Een elektrische truck wordt veel gebruikt in de transportsector. Met een elektrische pompwagen kun je gemakkelijk zware goederen optillen en verplaatsen. Maar waarom zijn deze elektrische pompwagens nou zo handig in gebruik en waarom heb je deze nodig in een magazijn? Dat kun je hieronder lezen.

Een elektrische pompwagen

Een elektrische pompwagen is handig in de transportsector omdat:

  • De elektrische trucks een batterij hebben die urenlang meegaat, waardoor je er urenlang mee kunt werken zonder hem tussendoor te hoeven opladen.
  • Je ze gemakkelijk kunt bedienen, wat het werken ermee ook makkelijk maakt.
  • Het laden en lossen met een pompwagen prettiger werken is voor de vrachtwagenchauffeurs
  • Het zorgt voor minder lichamelijke belasting. Zeker als je elke dag in de transportsector werkt, is het gebruiken van elektrische trucks eigenlijk niet te missen.
  • Het zorgt voor een hogere werksnelheid, omdat de trucks snel bewegen.

Met andere woorden, veel redenen om een elektrische pallettruck aan te schaffen voor goederentransport in je magazijn. Maar welke pallettrucks zijn er eigenlijk allemaal en welke is handig voor jouw situatie?

Elektrische pallettrucks in de Shop van Still

In de shop van Still kun je meerdere elektrische pallettrucks vinden:

 

  • De ECH 12 C. Handig voor horizontaal goederentransport die je moet vervoeren in krappe ruimtes. Deze pallettruck heeft een draagvermogen van 1200 kg
  • De ECH 15 C. Deze heeft een draagvermogen van 1500 kg
  • De ECH 15. Deze pallettruck is compact en het is een laagheffende pallettruck. Het draagvermogen is 1500 kg
  • De EXU 16. Deze truck wordt een allrounder genoemd die je voor meerdere transporten kunt gebruiken. Het draagvermogen is wel 1600 kg

Weet jij niet welke elektrische pallettruck het beste is voor jou? Neem dan even contact op met de medewerkers van de shop van Still. Zij staan je graag te woord om te kijken welke truck het beste is voor jouw situatie. Ze geven je graag passend advies.

Waarom de shop van Still

Als je trucks wilt kopen bij de shop van Still, zit je zeker aan het goede adres. Ze zorgen namelijk voor uitstekende kwaliteit van al hun producten. Bovendien hebben ze de voorraad op orde, zodat de producten snel beschikbaar zijn én ze al 100 jaar ervaring. Ze weten dus precies wat ze aan het doen zijn en hoe ze jou professioneel advies kunnen geven. Ze hebben meer dan 100 servicemonteurs in dienst en kunnen zichzelf een logistiek expert noemen. Als je in de online shop van Still niet veel wijzer wordt, kun je ervoor kiezen om een fysieke winkel te bezoeken. Deze kun je vinden in onder andere Hendrik Ido Ambacht en in Wijnegem (België). In Nederland kun je dus maar één winkel vinden van van Still. Daarom kun je ze gemakkelijk telefonisch bereiken, om zo alsnog een bestelling te kunnen plaatsen die voor jou naar wens is.

 

 

Similar Posts