Business

Een kalender als relatiegeschenk

Nu de dagen beginnen te korten staan de feestdagen ineens weer voor de deur. Als ondernemer is dit hét moment om je relaties iets te geven waardoor zij in 2022 nog dagelijks aan je zullen denken. Door slim gebruik te maken van relatiegeschenken kunnen ze immers niet om je heen. Wanneer ze iemand uit jouw vakgebied nodig hebben is de kans groot dat zij eerst aan jou denken wanneer ze nog dagelijks met jouw naam of logo in aanraking komen. Geschenken zoals een bedrukte bureaukalender of wandkalender 2022 zijn bijvoorbeeld het perfecte geschenk om dit mee te bereiken.

Kalenders en planners

Het grote voordeel van een wandkalender is natuurlijk dat er waarschijnlijk meerdere personen op zullen kijken. Een kalender wordt opgehangen in een huishouden of kantoor, op een plaats waar regelmatig langsgelopen of gekeken wordt. Een ander goed idee is een bureaukalender. Laat een eigen bureaukalender bedrukken met jouw logo en deel deze uit aan je relaties. Vooral voor zakelijke klanten is dit een goed geschenk. Jouw relatie plaatst deze kalender op zijn of haar bureau en zal er nog regelmatig naar kijken. Zo word je nooit vergeten en hebben ze jouw gegevens altijd bij de hand.

Andere relatiegeschenken

Naast kalenders zijn er natuurlijk ook nog vele andere relatiegeschenken te bedenken die je weg kunt geven rond de feestdagen. Producten als pennen, notitieblokjes en winkelwagenmuntjes zijn natuurlijk wel bekend. Ze zijn relatief goedkoop en komen altijd van pas. Maar denk ook eens aan iets originelers, zoals een fotopuzzel met jouw logo of een kaartspel. Het beste kies je een duurzaam product, welke nog vaak gebruikt zal worden door de ontvanger. Iets eetbaars doet het ook altijd goed, maar als dit op is, wordt de verpakking vaak weggegooid en over het algemeen geldt: uit het oog, uit het hart.

Similar Posts