Business Ondernemen

Doe je onderzoek

Als je een pakket of pallet versturen, doe dan je onderzoek naar de beperking van de bezorgoptie die je wilt gebruiken. Hier is wat informatie om op te letten. Zorg ervoor dat de diensten waarvoor je hebt betaald, de vergunning bevatten om vracht van gevaarlijke goederen aan beperkingen te vervoeren. Controleer de website van de luchtvaartmaatschappij of het luchtvrachtbedrijf waarmee je je goederen wilt vervoeren om er zeker van te zijn dat je verzendt binnen hun vrachtbeleid en vervoersregels. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij of het logistieke bedrijf voor geverifieerde informatie en voor vragen.

 

Gevaarlijke goederen hebben categorieën

Om goed geïnformeerd te zijn en betere beslissingen te nemen als het gaat om beperkingen en regels van gevaarlijke goederen, via luchtvracht of het verzenden van een pallet, houd er rekening mee dat gevaarlijke goederen een classificatie hebben op basis van negen categorieën om de aard van de eigenschappen van individuele goederen adequaat te beschrijven. Elke categorie en klasse heeft een label om bedrijven te identificeren en te waarschuwen voordat de lading wordt geladen. Deze labels zijn verplicht en moeten tijdens het verzendproces aan elke doos of goederen bevestigd blijven. Je vindt deze labels ook in de meeste huishoudelijke artikelen. Dus identificeer die labels en doe goed onderzoek zodat je betere beslissingen kunt nemen bij het verzenden.

 

Eenvoudige tips om gevaarlijke goederen te identificeren

Als het gaat om beperkingen die gepaard gaan met goedkope vracht door de lucht, is het een goed idee dat je weet hoe je gevaarlijke stoffen kunt identificeren. Zo kun je ongeplande kosten vermijdt. Hier zijn enkele tips die je moet gebruiken om gevaarlijke stoffen te identificeren. Zoek eerst op internet door de fabrikantnaam van je product in te voeren, gevolgd door de letters MSDS wat staat voor Material Safety Data Sheet. Dit geeft je de details van het soort materiaal dat de fabrikant produceert en of het gevaarlijk is of niet. Je kunt net zo goed de fabrikant of distributeur bellen met behulp van de klantinformatie op het product. De contactpersoon zal je beter informeren over het product.

Similar Posts