Weetjes

Verwen iemand met lekkernijen

Verwen iemand met lekkernijen

Wil jij jezelf of iemand anders verwennen met wat lekkers? Bestel dan bijvoorbeeld een brievenbus brownie. Dit is een pakketje dat door de brievenbus past, voorzien van lekkernijen van Remise Dordt. Remise Dordt zit in Dordrecht en een brievenbus brownie wordt in deze plaats dan ook doorgaans op dezelfde dag met de fiets bezorgd. Buiten Dordrecht worden de lekkernijen bezorgd via PostNL. Zo kun je weer eens op een andere manier iemand feliciteren bijvoorbeeld. Of gewoon laten weten dat je aan iemand denkt.

De brievenbus brownie

Een brievenbus brownie is niet een hele brownie die door je brievenbus gestopt wordt. Er zijn verschillende pakketjes van Remise Dordt die je kunt versturen of voor jezelf bestellen. Wanneer je voor iemand anders bestelt of gewoon jezelf extra wil verwennen, kun je ook nog een boodschap toevoegen aan je brievenbus brownie. Verzendkosten hoef je niet te betalen, ook niet wanneer je buiten Dordrecht je pakket met lekkernijen laat bezorgen. Wel zo gemakkelijk.

Prijzen en boxen

De prijzen voor de verschillende boxen zijn grotendeels hetzelfde. Afwijkend is de iets duurdere slice box. Hierin zitten alleen de millionaire slices: lekkernijen met een koekbodem, karamel en een chocolade toplaag. In andere boxen wordt een combinatie van deze en andere chocolade lekkernijen verpakt. Ook wie een bepaald dieet volgt of een allergie heeft, kan een brievenbus brownie bestellen of krijgen. Er zijn namelijk ook vegan en glutenvrije boxen.

In de boxen, behalve de slice box, zitten drie cake ballen en een stuk brownie. Ook heeft iedere box een millionaire slice. Er is voor iedere gelegenheid wel een goede brievenbus brownie box. Bijvoorbeeld voor de geboorte van een kindje een roze of blauwe box of natuurlijk de vegan of glutenvrije voor diëten en allergieën. Andere opties zijn de original, white, zebra box en liefde box. Al deze varianten hebben dus dezelfde prijs. Zo kun je vooral kiezen wat jij of je ontvanger het lekkerst vindt.

Similar Posts