Ondernemen

Nailart trends!

Mismatchte nagels

De kleurencombinaties zijn eindeloos bij het doen van deze nailart trend. Voor een subtielere look kies je vijf tinten in de zelfde kleurenfamilie, wanneer je niet voor subtiel gaat schilder je elke vinger een verschillende kleur van de regenboog. Het is een nailart zonder noodzakelijke nagelkunsthulpmiddelen of vaardigheden. Kies eenvoudigweg een variëteit aan nagelkleuren en lak elke nagel in een andere kleur.

Franse Manicure

De jaren negentig van de vorige eeuw heeft nog een decennium overleefd. En als je je iets kunt herinneren uit het begin van de jaren 2000, kun je de Franse manicure misschien alleen maar zien als vierkante witte randjes. Maar de 2020-versie ziet nagels gevijld in een amandelvorm voor een zachtere look, en zelfs kleur.

Gedempte tinten

Als een effen één kleurige manicure meer je ding is, dan zijn gedempte tinten als lavendel en zacht grijs, samen met woestijntinten als karamel en zand echt iets voor jou. Ja, gebrand oranje gaat hand in hand met de herfst, maar de heldere, maar toch zachte kleur is een onverwachte keuze die niet zal misstaan in de zomer of het einde van de winter.

Sterrenbeeldontwerpen

Van sterren en sterrenbeelden tot astrologische symbolen,  deze nagels zijn een speelse knipoog naar onze horoscopen en de nachtelijke hemel. Probeer de stippen die je op je nagels hebt gestrooid met elkaar te verbinden, en je hebt zelf 10 mini-sterrenbeelden. Of in plaats van wit te gebruiken om sterren aan een diepblauwe hemel na te bootsen, heeft manicure Hang Nguyen de kleuren omgedraaid. Om misschien wel de chicste nachtmanicure te maken die we ooit hebben gezien

Glitternagels

Deze glitternagels zijn heel leuk voor naar een feestje, maar ook heel fabuleus voor overdag. Om deze look te creëren heb je eigenlijk alleen nagellak en glitters nodig, meer niet! Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur je hiervoor graag wil gebruiken en hoe je de glitters op je nagels wil plaatsen. Voor de mooiste glitters en andere nagel Essentials moet je bij urban nails zijn.

Similar Posts