Ondernemen

Lees hier meer over de verschillende soorten afvulmachines

De meeste bedrijven die zich bevinden in industrie van consumentengoederen hebben veel machines om hun goederen te produceren. Als je als bedrijf voedsel, cosmetica of bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen produceert, dan is het van belang dat je een efficiënte Afvulmachine ter beschikking hebt. Deze machines zijn namelijk een zeer goede investering.

Dankzij deze machines kunnen je namelijk op een efficiënte en effectieve wijze verschillende producten snel vullen.

 

De meeste afvulmachines worden op maat gemaakt (aan de hand van jouw behoeftes als bedrijf), waardoor de machine altijd aansluit op jouw situatie. Welke soorten afvulmachines zijn er dan eigenlijk? Je leest er meer over in dit blog.

De verschillende soorten afvulmachines

Er zijn verschillende soorten afvulmachine, elke die gericht zijn op verschillende soorten viscositeit (stroperigheid, traagvloeibaarheid of dikvloeibaarheid). V-serie afvulmachines zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het afvullen van minder grote productiecapaciteiten met producten van een hoge viscositeit. D-serie vulmachines zijn echter dan weer geschikt voor producten met een lagere viscositeit, zoals vruchtensap, olijfolie of shampoo. Een andere soort afvulmachine zijn P-serie vulmachines: deze zijn voor het in lijn afvullen van sauzen en vloeistoffen. In andere woorden: deze type machine zijn perfect voor producten die een hoge vul nauwkeurigheid hebben.

Meer over de V-serie afvulmachines

Als je op zoek bent naar een compacte vulmachine waarmee je kleinere aantallen verpakkingen kunt vullen? Dan ben je goed terecht bij een vulmachine van de V-serie. Deze machines zijn namelijk compact en simpel ontworpen, waardoor ze ook niet al te veel ruimte innemen bij jouw bedrijfsruimte. Ben je ook van plan om een eigen productlijn op te zetten?d an is een afvulmachine van de V-serie perfect. Deze machine is geschikt voor het vullen van zeer vloeibare producten die een beetje stroperig kunnen zijn. Denk hierbij aan mayonnaise, ketchup, spread, mosterd, vleesschotel, pastei, verschillende soorten lijmen, cosmetica, vaseline, verf en nog veel meer.

 

Similar Posts